|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako pogosto - plafonjere 21.9.2008 15:38:47
|
|
|
|
facka
|
po potrebi, ko vidim, da se je notri nabralo precej mrčesa
|
|
|
|
|
RE: kako pogosto - plafonjere 21.9.2008 15:41:45
|
|
|
|
rija
|
redkokdaj pogledam v strop.....ker v sekretu ne ležim na tleh...sicer pa nimamo plafonjer.....
|
|
|
RE: kako pogosto - plafonjere 21.9.2008 16:04:31
|
|
|
|
Gina
|
1x na leto, al pa ko žarnica crkne.
|
|
|
|
|
RE: kako pogosto - plafonjere 21.9.2008 16:12:45
|
|
|
|
bumerang
|
Pa dobro, no, jaz se zezam... po vseh tistih postih, ki sem jih pred par minutami preletela, bi težko še našla kaj drugega kot plafonjere.
|
|
|
RE: kako pogosto - plafonjere 21.9.2008 18:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang plafonjere. A to to lustri? Čisto zares prvič slišim ta izraz . Očistim pa jih kaj pa vem, ponavadi je not že nekaj crknjenih muh pa nekaj pajčevine, torej enkrat na leto nekje. Pa še mož verjetno kdaj, če ima ravno navdih . Je pa danes sčistil okna, kar tako, ga je prijelo. Priden, a ne?
|
|
|
|
|
RE: kako pogosto - plafonjere 21.9.2008 18:43:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, če sem že kdaj to načrtno naredila. Najbrž res samo takrat, ko žarnica crkne, ja.
|
|
|
|
|
RE: kako pogosto - plafonjere 21.9.2008 20:16:24
|
|
|
|
haloze
|
Ko treba žarnico menjati
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)

Božiček (
15%)

Dedek Mraz (
9%)

M&B&DM (
17%)

dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!