Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
?

Podnevi pa jo probaj na vsake 3 ure vsaj pristavit k prsim, pa če vidiš da ne vleče več in spi, jo malo požgečkaj po kotu ustnice.
še kar nekam redi saj je iz odpustne teže, ki je bila 2740 pri dveh mesecih prilezla tam nekje na 4600 do 4700 (jutri imava posvetovalnico pri dveh mesecih), kar je skoraj 2 kg in mislim da bo kar dovolj. Res pa je, da se zadnji čas redi bistveno manj. Zaradi manjšega povpraševanja je bilo tudi manj mleka, pa sem ji vsaj zvečer vsak dan ponudila adaptirano antirefluksno mleko, ki ga nikoli ni sprejela, prav tako ne mojega izčrpanega mleka.
čez dan sem ga budila na vsake 3 ure čeprav je na začetku bilo tko da me je sam pogledu pa zaspal nazaj
jaz ti priporočam da bodi vztrajna glede bujenja čez dan,jaz sm probala z glasbo pa ne mislim uspavanke ampak tko pop v glavnem da je bolj poskočno pa tko tko v normalni glasnosti,pa z vlažno krpico po očkah pobožala.Lahk ti pa svetujem to da imej rutino in boš videla da ti bo lažje,to mislim tko da probi se igrat (razgibavat nogice,rokice) z njo ob določeni uri pa kopanje pa tko naprej.