Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ima refluks in smo na podlagi pehametrije dobile tudi ranital, ki ga pridno jemljeva že 4 dni, čeprav kakšnih zelo vidnih učinkov še ni. Zanima pa me glede dodatka. Do sedaj je izključno dojena in je od odpusta do sedaj se pravi v dveh mesecih in enem tednu pridobila okoli 1900 g, kar ni tako slabo. Vendar pa zadnji mesec bisveno manj poje in na trenutke zavrača dojenje, kar je zelo stresno. Zato je seveda tudi malo manj mleka, čeprav še vedno očitno dovolj da se redi v mejah normale (zaenkrat). Zlasti zvečer sem ji že večkrat ponudila dodatek anti refluks AM vendar ga zavrača, prav tako pa moje izčrpano mleko, v glavnem flaške ne prime, tudi če v mojih prsih ni nič več mleka in ona še sesa. Nikakor pa se ne morem prepričat, da bi ji najprej ponudila flaško, ko je lačna in potem dojko, saj bi res rada dojila še naprej. Vem da je to sebično vendar je po moje tudi za otroka v redu, da se doji, samo problem pa je, da verjetno počasi dobiva premalo, saj se dojiva le po nekaj minut. Imate kakšne podobne izkušnje in kako ste jih rešile.

. Sedaj je zaspala - ponudila sem ji tudi dodatek pa ni hotla, saj mi je grozno da gre otrok spat lačen. Problem pa je v tem, da to ni prvič in potem ona spi 5 6 in več ur v kosu in jaz jo dvignem da se vsaj malo v spanju podoji, saj me je že močno strah, ker je včasih zjutraj ob 7 ali še kasneje koraj suha plenička. To pa niso več heci in mislim da tudi pretiravanje ne. V takem primeru bi bila presrečna če bi hotla vsaj tisto malo dodatka ki ga pripravim, očitno ji nekaj v mojem mleku ne paše
Se izmika, obrača proč, nori,...159lila imaš tel. št. pomoči.
, saj sem do sedaj bila res zelo zaskrbljena.