Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH 20.10.2008 11:35:53
|
|
|
|
Doll
|
tdravnik že ve kateri AB smeš.
|
|
|
|
RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH 20.10.2008 12:16:30
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem jemala Amoksiklav, ko še nisem vedela, da sem noseča, pa ni bilo nič narobe.
|
|
|
|
RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH 20.10.2008 12:38:48
|
|
|
|
Nezy85
|
Tudi jst sem jedla amokislav ki naj bi bili primerni za nosečnice ampak mi je plodek umrl,pa sem uprašala G ce je možno da od Antibiotikov pa mi je rekla da je možno ker je prve 3 mesece na najvišji ravni občutlivosti, torej na vse ali nič ali plod preživi ali umre tak mi je povedala G v bolnišnici, moj osebni zdravni kpa mi je reko da vrjetno ni od antibiotikov,sicer pa saj veste dekleta da smo si use različne in na vsako vse drugače vpliva!! LP Neži
|
|
|
|
RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH 20.10.2008 14:42:51
|
|
|
|
suprmedo
|
pozdravljena tudi jaz sem bila noseča 6 tednov in sem zbolela. Imela sem veliko vročino in ful sem kašljala, ko sem šla k zdravniku pa mi je dala ospen. tudi v navodilih piše da ga nosečnice lahko jedo. verjetno ti je imunski sistem malo znorel.V saj pri meni je bilo tako.
|
|
|
|
RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH 20.10.2008 17:06:01
|
|
|
|
rija
|
jaz sem ga jemala v prvem tromesečju, katerega, se ne spomnim, je pa z malčkom vse ok
|
|
RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH 20.10.2008 17:35:07
|
|
|
|
Inigo
|
ni panike! jst sm imela hudo virozo z gnojno angino. jemala sem 3 antibiotike hkrati... evo, danes imam popolnoma zdravega 3 mesece starega fantka! lahko si brez skrbi. zdravniki že vedno kaj delajo. upam samo, da si povedala da si noseča...
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPoglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj je molarna nosečnost? Je redek pojav nepravilne oblike razvoja posteljice, pojasnjuje ginekologinja. Preverite, kako ugotovijo to anomalijo, k...
Zadnje s foruma
zaščita po 1. menstruaciji po poroducarmencitaKakšno zaščito uporabljate med spolnim odnosom (v času dojenja)KONDOM (
48%)

NIMAM ZAŠITE (PAZIVA) (
40%)

KONTRACEPCIJSKE TABLETE (kljub odsvetovanju zaradi dojenja) (
2%)

DIAFRAGMA (
1%)

SPREJ (spermicidi) (
1%)

DRUGO (
9%)
Število vseh glasov: 101Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!