Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

od št.80 naprej
  od št.80 naprej 
			 in jih nekaj časa ne bodo več zbirali
  in jih nekaj časa ne bodo več zbirali Živjo punce vidim da je že kar precej stara tema sporočam da ima komunala Trbovlje pri cerkvi Sv.Martina v Trbovljah postavljen kontejnar rumen nasproti Karitas,ki ga tudi karitas redno prazni preverjeno in naproša da so oblačila v vrečkah da se ne umažejo in da so cela in še za nosit.Raztrgane oblačila raje doma porabite v gospodinjstvu ali v garaži....Podpiram pa da bi bil takšen kontejner tudi v Zagorju,Litiji,Šmartnu pri Litiji ter Hrastniku.Zelo sem zadovoljna da je to v Trbovljah ker lahko pripelješ kadar hočeš nisi vezan na nobene ure danes sem peljala štiri velike vreče in vem da bodo šle oblačila v prave roke lep pozdrav
 Živjo punce vidim da je že kar precej stara tema sporočam da ima komunala Trbovlje pri cerkvi Sv.Martina v Trbovljah postavljen kontejnar rumen nasproti Karitas,ki ga tudi karitas redno prazni preverjeno in naproša da so oblačila v vrečkah da se ne umažejo in da so cela in še za nosit.Raztrgane oblačila raje doma porabite v gospodinjstvu ali v garaži....Podpiram pa da bi bil takšen kontejner tudi v Zagorju,Litiji,Šmartnu pri Litiji ter Hrastniku.Zelo sem zadovoljna da je to v Trbovljah ker lahko pripelješ kadar hočeš nisi vezan na nobene ure danes sem peljala štiri velike vreče in vem da bodo šle oblačila v prave roke lep pozdrav