Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,nč mi ni jasno ko sem kupovala izdelek je pisal item location :United kingdom,London ,,zakaj zdej carina?? a ima kera izkušnje ,kokr vem mi nebi smel zaračunat carine sj smo v eu ,al je šlo mogoče za napako prodajalca ,zdele nč kej več ne vem sam to d abom pač plačala ddv+ carino dobim pa čez kake 2 dni ,tko da neki sem že slišala da so nekateri plačal carino ker je prodajalec poslal iz hong konga izdelek ,na ebay je mel pa napisan da je v Londonu ,pol so zahteval denar nazaj za carino al kako je zdej to???prosim d ami pomagate kdo me hoče pogoljufat,k zdej še nisem nikol carine plačala pol pa al ej blo z anglije poslan alpa iz hong konga,na carini je pa rekel da pač ne odpirajo vseh pošiljk ,nisem ga pa vprašala iz kod je prišlo

mi piše enkrat en iz anglije, da ne more poslati v slovenijo, ker je preveč komplikacij s carino....