|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PRVI SPOLNI ODNOS PO KLOMIFENU 30.3.2005 11:47:08
|
|
|
|
tinkamiška
|
Kokr se jst spomnem sem jedla po dve 5-10 dan in potem ko sem vzela zadnji dve, sva takoj naslednji dan:sloncek::sloncek::sloncek: LP, Tinka
|
|
|
|
|
PRVI SPOLNI ODNOS PO KLOMIFENU 30.3.2005 12:11:35
|
|
|
|
KIMMY
|
večina mamic (uspelih na klomifenu) je istega mnenja. Sam čudi me, de je G rekla, da ne še takoj naslednji dan, ampak šele čez 2 dni. :zmeden: sej mislem de če skor vsak dan tudi ne more nič škodovati, a ne?
|
|
|
|
|
PRVI SPOLNI ODNOS PO KLOMIFENU 30.3.2005 12:34:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pravijo da na dva dni zato, da se lahko semenčeca obnovijo, ampak zakaj bi pa morala čakat dva dni po prenehanju s klomifenom pa nevem:zmeden: Mogoče bo pa še katera druga napisala svoje mnenje;) Sama pa mislim, da ne more bit nič narobe, če :sloncek: takoj in pa sploh kadar vama paše;) Lp, Tinka
|
|
|
|
|
PRVI SPOLNI ODNOS PO KLOMIFENU 30.3.2005 13:25:29
|
|
|
|
anadejka
|
Jest se pa popolnoma strinjam s TInko!!!
|
|
|
|
|
PRVI SPOLNI ODNOS PO KLOMIFENU 31.3.2005 9:04:24
|
|
|
|
Urška//
|
Ojla jaz sem tudi bla na Klomifenu od 5-9 dne in potem vsak drugi dan pri G in ko je na UZ videla da je folikel dovolj zrel da bo pocil smo doma:sloncek:, nekje od 14 dneva naprej, ker po zadnji tabletki folikli se rastejo, no in potem je v petem poskusu ratalo in zdaj cakamo na maj:bravo:. LP papa Urska//in:roza::duda:
|
|
|
|
|
PRVI SPOLNI ODNOS PO KLOMIFENU 31.3.2005 10:06:18
|
|
|
|
KIMMY
|
Halo, me samo nekaj zanima; nekje od 14 dneva naprej- ali to od 14. po 1.dnevu M? Sej redno :sloncek:, samo malo smo zmedeni. 9nebesa
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtrok in sidro v isti materniciTa mama se je za podvezovanje jajcevodov odločila pri 28 letih, saj je pred tem trikrat zanosila kljub uporabi kontracep...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Imena za fanteTinca79Katero ime Vam je bolj všeč?Robin (
46%)

Roben (
9%)

Aron (
46%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!