|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj prve igrače?
23.11.2008 16:09:42   
moyca
Hej!

Zanima me, kdaj se je treba začet "ukvarjat" z dojenčkom? zdaj zaenkrat samo spi in je (seveda, saj je stara šele en tedenuser posted image )...kdaj je smiselno da mu daš prve igrače?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj prve igrače?
23.11.2008 16:32:26   
lenika
Naš je samo spal in jedel samo prve 3 dni v porodnišnici, potem se je pa začelo. Animacije, nošenje,...

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2008 16:40:51   
cupacups
jaz sem obesila na posteljico tiste igrače ki se vrtijo in imajo glasbo zraven....na začetku..potem pa ko zna že sam prijet z rokami pa daš ropotulce, gumijaste igrače...ko še leži in samo gleda.kakšno igračo ki je kontrastna...moj otrok je znal gledat v igračo tudi po 15 min.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2008 17:49:16   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: cupacups

jaz sem obesila na posteljico tiste igrače ki se vrtijo in imajo glasbo zraven....na začetku..potem pa ko zna že sam prijet z rokami pa daš ropotulce, gumijaste igrače...ko še leži in samo gleda.kakšno igračo ki je kontrastna...moj otrok je znal gledat v igračo tudi po 15 min.

se podpišem

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2008 20:52:48   
moyca
IZVIRNO SPOROČILO: cupacups

moj otrok je znal gledat v igračo tudi po 15 min.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2008 12:55:57   
the laura
Se strinjam s predhodnicami, prej ko mu začneš dajat igračke v rokico, bolje je, sej boš pa sama videla, kdaj bo otrok dobil veselje in boš nato nadaljevala.

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2008 13:02:14   
AnciM
Tudi moj je v prvem mesecu zelo malo spal. V bistvu je začel resnično spat šele v zadnjih dveh tednih (pri 10t). Tako da sva se začela že zelo zgodaj "igrat". Nekaj pač moraš počet z njim, če revež nič ne more počet sam s sabo.

(odgovor članu the laura)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kdaj prve igrače??
24.11.2008 15:13:32   
bibica1
naši so pa  zelo pomagale glasbene igračke, če se je jokala je v trenutku utihnila in začela poslušatuser posted image user posted image

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.