|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija po SS
24.11.2008 14:37:36   
Anonimen
Pred dvema tednoma sem morala na čiščenje zaradi SS user posted image . Zdravnik je povedal, da M. lahko pričakujem 4-6 tednov po tem. Danes sem začela krvaveti. A je možno, da je to že user posted image  ?

Krvavitev po čiščenju je trajala 5 dni.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacija po SS
24.11.2008 14:44:35   
Fargesia
ne. to ni to. vsaj meni je moj G rekel, da kar je pred 4 tedni to ni prava M...jaz po abraziji nisem nič krvavela...pol sem šla na urgenco, so mi delal vaginalni UZ in po tistem sem skoraj 4 dni krvavela. M sem dobila po 5 tednih.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2008 16:33:51   
kakteja
Spontani splav sem imela 13.5.2008 in menstruacijo sem dobila okoli 20.6. Se pravi pri meni je trajalo dobrih 5t. Pozdravček

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2008 19:11:24   
strumf
mislim, da to ni to. meni je prišla M točno ko urica 30 dan. sem pa po abraziji krvavela dobrih 10 dni

(odgovor članu kakteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2008 19:04:47   
Maxy
Moja je bla tudi točna. To mora biti nekaj drugega. Po moje je najboljše, če pokličeš G. LP

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2009 10:33:50   
sisi77
Tudi jaz mam podoben problem. Imela sem odstranitev ploda zaradi odmrtja s tabletkami 6.12 potem pa ker se ni dobro sčistilo še abrazijo 20.12. Včeraj 13.1 (24 dni po abraziji) sem dobila močno krvavitev s sluzjo in še nekaj strdki. Zanima me ali je to že menstruacija. Ali je možno da je prišla tako hitro po abraziji ker je bil splav narejen v bistvu že 2 tedna prej.? Hvala vam za vaša mnenja in odgovore. 

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zelena plodovnica je znak, da je porod nujen
Zelena plodovna voda oziroma amnijska tekočina je znak, da je otrok prenošen in da je porod nujen. Kako do tega pride in...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.