|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   policisticni jajcniki
1.12.2008 22:14:26   
indijana
en lep pozdrav...
moja zadevca je taksna...jemala sem tabletke Lindynette in sicer eno leto.prenehala sem jih jemati februarja letos...marca sem dobila se zadnjo menstracijo in do sedaj nic vec...bila sem 3x pri ginekologinji in je bilo vse vredu do prejsnjega meseca ko je ugotoila da imam policisticne jajcnike,neredna menstruacija trde jajcnike ces jajcniki mi slabo delajo maternica ji ni vsec,tezje bom zanosila itd,pa tako si zelim strucko user posted image ceprav se z partnerjem nisva delala na tem...poslala me je u lj 7.1.2009 na nek pregled ki se sega cez trebuh in sem pod narkozo...malo sem se pozanimala in ugotovila da je to laparaskopija...
zanima me ali bom imela takoj laparaskopijo ta dan ali imam samo pregled in pol laparaskopijo...koliko se caka na vse skupaj ... malo me je strah...user posted image
hvala lepa za odg...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: policisticni jajcniki
2.12.2008 7:39:18   
anci banci
oj..
laparoskopija ni noben bav bav... naj te ne bo strah
če imaš policistične jajčnike, ti bodo delali driling jajčnikov(da ti jih malo "zbudijo").. iz moji izkušenj imaš najprej pregled, kjer ti vzamejo kri, izmerijo pritisk, EKG, in ginekološki pregled... potem imaš šele operacijo... lahko se zgodi, da je to že takoj naslednji dan lahko pa tudi kasneje... odvisno od gužve v bolnici..
res da težje zanosiš če imaš policistične jajčnike ni pa nemogoče.... veliko je tukaj deklet, ki je zanosilo naravno s tem problemom...meni sicer ni ratalo ampak sem morala v postopek umetne oploditve in sedaj sem 8 tednov nosečka
če te še kaj  zanima mi pošlji na ZS pa ti odgovorim 

(odgovor članu indijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: policisticni jajcniki
2.12.2008 10:24:44   
Anonimen
Ne vem če greš kar direktno na operacijo. Jaz moram najprej na UZ, šele potem mi bojo dali datum za operacijo, ki pa naj bi bila nekje januarja ali februarja.

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: policisticni jajcniki
2.12.2008 11:11:34   
indijana
suzi gdaj pa imas uz?pa kako ves da ne bos takoj sprejeta...meni ni nobeden nic poveduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: policisticni jajcniki
2.12.2008 11:45:46   
Anonimen
UZ mam drug teden. Zaporedno številko za operacijo že imam, datum pa izvem drug teden po UZ-ju.

(odgovor članu indijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: policisticni jajcniki
2.12.2008 11:47:02   
Anonimen
Še to: če nimaš G v GK LJ, potem se vsekakor moraš naročit. Najprej dobiš zaporedno številko, šele nato datum. Jaz bi poklicala tvojo G in jo vprašala ali greš samo na pregled ali kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: policisticni jajcniki
2.12.2008 12:19:43   
indijana
rekla mi je da se sama narocim in sem pklicala u ljubljano se narocila 7.1 neka g.bokal...js niti nevem nism bla nikol u ljubljani pri ginek..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: policisticni jajcniki
2.12.2008 13:28:11   
Anonimen
Ne vem. jaz bi v tvojem primeru poklicala še enkrat na isto številko in bi vprašala kako in kaj.

(odgovor članu indijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: policisticni jajcniki
2.12.2008 17:32:44   
sončekm
Indijana,meni je moja G napisala napotnico za Lj najprej za na UZ k dr.Ribič, ta G pa mi je po pregledu rekla, da moram na laparaskopijo. Potem sem se pa že za to operacijo naročila.V bolnici si 3 dni, prvi dan so samo pregledi, drugi dan si operirana,tretji dan pa greš po viziti domov, razen če ni kaj narobe. Jaz sem drugače zelo mehkužna in ti povem da sem zelo lepo prenesla, tako da dvomim da ti ne bi, čeprav te ne poznam. pripada ti 10 dni bolniške.Jaz sem zdaj 14 dni po laparo in me še malo šivčki bolijo,drugače pa sem vredu,pa malo me spodnji del trebuha boli.Sedaj pa že user posted image  in upava na čimprejšnji user posted image  ali user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?