|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj amnio
3.12.2008 20:17:58   
drevozivljenja
noseča sem 24tedne in me zanima če vsaki nosečnici vzamejo plodno vodo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj amnio
3.12.2008 20:18:36   
Netopirčy81
Meni niso.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2008 20:27:25   
AnciM
Ne! Samo tistim, ki se prostovoljno odločijo za to, tistim po 35 letu in tistim , ki imajo slabe rezultate pri NS.

< Sporočilo je popravil AnciM -- 3.12.2008 20:28:09 >

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2008 21:10:55   
zmajaz
Ta postopek ni tako nedolžen, saj je celo nekaj odstotkov možnosti, da povzroči splav, zato se ne dela kar vsaki nosečnici, ampak samo po potrebi - v primerih, ki jih je napisala AnciM.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj bi se vsaka nosečnica morala odpoved...
Da kajenje škoduje, je že dolgo znano dejstvo. V nosečnosti se zaradi kajenja lahko poveča možnost splava, prezgodnjega ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako se znebiti dude?
пеперутка16

Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?