|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uvajanje hrane-krompir??
7.4.2005 7:23:50   
kaja11
Zdaj sem pa čisto zmedena A lahko pri 5.5m pri uvajanju hrane ponudim krompir? Men se zdi, da mi je patronažna rekla, da ima gluten:zmeden: Po moje pa to ni res. Kaj pravite????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   uvajanje hrane-krompir??
7.4.2005 7:29:53   
tjaga
Meni je patronažna rekla, da lahko začnem z dajanjem krompirja po petem mesecu. Mi smo takrat začeli in ni bilo nobenih težav, pa kolikor mi je znano, krompir nima glutena 8) .
Je pa od znanke sin alergičen na krompir, njej je pa pediater v posvetovalnici rekel, naj bi se ga v prehrano uvajalo čim kasneje :zmeden: . Naša pediatrinja pravi, da krompir lahko.
Torej spet dve različni teoriji.
V praksi: naša ga obožuje in ni alergij.

:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   uvajanje hrane-krompir??
7.4.2005 8:27:52   
nejcko
Poleg korenja je bil krompir prva zelenjava, ki sta jo nasa otroka jedla.
A zdaj ze okoli krompirja komplicirajo? Prvic slišim. Jaz si brez njega sploh ne predstavljam, kaj bi otrokom kuhala. Oba ga obozujeta!!!!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   uvajanje hrane-krompir??
7.4.2005 8:31:29   
dory
Pri sestih mesecih je nas ze jedel krompir...danes ga obozuje v kombinaciji z mesom :)

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   uvajanje hrane-krompir??
7.4.2005 8:43:52   
Blink1
Krompir je pri nas zakon:bravo: Začela sem ji ga dajat pri 5 mesecih. Skupaj s kislo smetano, bučkami, svetačo, brokolijem, zdaj tudi z mesom.

Krompir NIMA glutena.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   uvajanje hrane-krompir??
7.4.2005 9:03:05   
D@isy
Tudi mi že od šestega meseca jemo krompir skoraj vsak dan (z zelenjavo, zdaj tudi že z mesom).
Hana ga ima rada. Ni imela nikakršnih težav.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   uvajanje hrane-krompir??
7.4.2005 9:27:34   
Natas@
Mi smo tudi že začeli s krompirjem kak teden nazaj, ampak ne sme bit samo krompir (saj naš samo krompirjaq ne mara), ampak mora bit v kombinaciji s korenčkom, cvetačo, bučkami,...

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   uvajanje hrane-krompir??
7.4.2005 11:37:10   
žiža
Mi že od začetka uvajanja jemo kuhan krompirček z zelenjavo. PO navodilu patronažne zmešam 1/3 krompirčka in 2/3 zelenjave.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   uvajanje hrane-krompir??
7.4.2005 13:21:32   
BokiMB
Krompir nima glutena

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.