|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 22.12.2008 18:48:19
|
|
|
|
lukec
|
Prebrala že dolgo tega. Men je bla super. Pravzaprav dobra srednjeveška kriminalka.
|
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 22.12.2008 18:58:07
|
|
|
|
matejchy
|
ok, hvala
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2008 19:42:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 22.12.2008 19:49:44
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Knjige nisem brala, sem pa že film ene 2x gledala. Igra Sean Connery, pa še eden znan, sam se ne spomnem točn. Je res super kriminalka
|
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 22.12.2008 19:59:46
|
|
|
|
rainbow
|
super knjiga in super film
|
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 22.12.2008 20:23:21
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81 Knjige nisem brala, sem pa že film ene 2x gledala. Igra Sean Connery, pa še eden znan, sam se ne spomnem točn. Je res super kriminalka Christian Slater
|
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 22.12.2008 21:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Super knjiga,2x prebrala . Je tudi film v redu,samo Connery mi je anti,pa zato malo pokvari .
|
|
|
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 23.12.2008 9:30:26
|
|
|
|
marjanP
|
Knjiga in film so super,se splača prebrat. Je dobra kriminalka z močnim sporočilom o cerkveni zaprtosti za zunanji svet takrat in verjetno tudi v našem času.
|
|
|
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 23.12.2008 9:48:13
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy A je katera že prebrala to knjigo, js jo mam namen čez praznike zarad faxa pa me zanimajo vaše izkušnje. kaj pa študiraš? na fvv-ju?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)

Božiček (
15%)

Dedek Mraz (
9%)

M&B&DM (
17%)

dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!