Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
brez dvoma, naslednji dan pa še +.
. Mi pa M zaostaja 10 dni test pa še vedno nič ne pokaže.

Ker sem prejšnjič nosečnosti načrtovala z naravno metodo, je torkrat po mojem bila ovulacija nekje od 15. do 17. 12., tako da še ni niti 14 dni od takrat. (Mogoče sem prehitro naredila test.) Maternični vrat imam tudi malo bolj nabrekel in trd, tako da nič ne kaže na M. Zdaj pa sploh ne vem več, kaj naj si mislim. Čeprav je bilo možnosti za zanositev zelo malo (pazi varianta), pa me vseeno malo skrbi, ker morebitna nosečnost ne bi bila načrtovana in bi nas kar presenetila. In ravno zato me čudi, da mi je še vedno slabo, (prsi so sicer manj občutljive) ker so psihični dejavniki bili z neg. testom izključeni. Kaj menite? lp.
zamuja že tri dni in sem kar
Morem povedat, da mi je M zamujala celo več kot 3 mesece po prenehanju jemanja KT! Vendar pa se z
nisva takoj odločila za
,ampak sem prenehala s KT zaradi problemov, ki so mi jih povzročale. Z zanositvijo pa nisem imela nikakršnih problemov, saj sem uspela biti
ze po prvem poskušanju!!!
Vendar nisem imela nobenih znakov
prikazala rahla sled krvi. Pa nevem če je M ali kaj drugega