Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 31.12.2008 6:32:54
|
|
|
|
kattix
|
Jst si pa tako želim, da čeprav nisem še noseča razmišljam kako mu bo povedala;))) hehe
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 31.12.2008 11:56:48
|
|
|
|
TomTaylor
|
Jz sem zvedela predvčerajšnjim, pa sem mu "povedala" tako, da sem v novoletno voščilnici prilepila sliko pozitivnega CB-ja, zraven napisala predvideni datum poroda in dopisala: "Srečno v 2009, Ati!". Voščilnico sem dala v kuverto in postavila pod smrekico, kako darilo od Dedka Mraza. Ko je odprl in prebral, najprej sploh ni vedel kaj to pomeni...Ko pa je dojel, me je pa vprašal: " A me zezaš?" Pa sem mu rekla: "Ja, itak, da te zezam...1. APRIL!!!" ... Ful je bil vesel
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 31.12.2008 11:59:45
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ali pa če mu daš en kozarček lulanja in test zraven, pa naj ga naredi. Mogoče v kakšni restavraciji, da je presenečenje res popolno. Verjetno iz lastnih izkušenj to govoriš! Zakon ideja, res! Kaj bi jz dala za tolk domišljije! :-)))
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?