Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 21:27:16
|
|
|
|
Naja31
|
Snickers ali King s čokoladnimi koščki.
|
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 21:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Čokoladni in vse možne različice s čokolade. Sam da je rjavo, smetanasto, kremasto. Tu nekje. Vec se ne spomnim, ga nisem jedla ze sto let. Vcasih sem pozimi skoraj vsak dan pojedla en Magnum.
|
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 21:39:11
|
|
|
|
Anonimen
|
najboljši so mi hagen dazs. Meni pa niso bili tako dobri kot sem mislila, da so.
|
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 21:42:42
|
|
|
|
mayci
|
Jaz ne maram sladoleda, če že kdaj pojem kakšno kepico pa mora biti nujno nekaj kremastega (čokolada, straticella, kokos..), nikakor sadni okus.
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 22:34:45
|
|
|
|
tropical
|
Jagodni, ali pa piškotek limona tud, čokolade pa ne maram
|
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 22:37:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
Lučka in ježek rulata. Aja, pa tam v CityParku, Sladoledni vrt al kako se že imenuje...tam sem enkrat jedla najboljši vanilijev sladoled v mojem življenju. Ampak takrat sem bila noseča.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 3.1.2009 22:38:31 >
|
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 23:01:35
|
|
|
|
Rubin.
|
Čisto odvisno od razploženja. Sicer pa se Magnumu z karamelo težko uprem. Njami. Evo sem vam rekla, ga že ni več.
|
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 23:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Čisto odvisno od razploženja. Sicer pa se Magnumu z karamelo težko uprem. Njami. Evo sem vam rekla, ga že ni več. Ne mi danes s hrano .
|
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 23:19:04
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne mi danes s hrano . A ti bi danes celega. No, pa naj bo, ker si glih ti. Malo ga manjka, se nisem mogla zadržat, da ne bi.
|
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 23:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo ga manjka, se nisem mogla zadržat, da ne bi.
|
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 3.1.2009 23:49:52
|
|
|
|
rija
|
če ga že jem....kupljenega...potem tale ali pa movenpick.....oreh najraje.....
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 4.1.2009 21:03:07
|
|
|
|
hrchy
|
Chocolate Chip Cookie Dough okus od Ben & Jerry's
|
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 5.1.2009 18:12:42
|
|
|
|
Shorty_
|
m kupovala sladoleda v slo. Grem jutri v supernovo in v leclerc. mam ravno dovolj velik apetit, da vse zmažem, tolk ste me zrajcale IZVIRNO SPOROČILO: pika74
|
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 5.1.2009 18:41:18
|
|
|
|
bamoocham
|
oo ka mi delate lušte, ne vem če ne bom mojga nasrala, da grema v trgovino po sladoled. Sama mam raje mlečne nor. rafaelo, vanilijo, kokos, lešnik, ......obožujem sladoled z oreščki!! Sadnih ne maram, razen kake jagode.
|
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 5.1.2009 19:49:05
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Hja, tolk ste me zrajcale s tem sladoledom, da si ravnokar častno odpiram pomarančni objem. Upam, da je red dober (btw, Mercator ga ima v akciji - znižanga iz skor 6€ na 3 pa še nekaj €) Moj najljubši pa je Carte D'or - karamela od mlečnih in borovnica od sorbetov.
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 5.1.2009 20:06:11
|
|
|
|
katra55
|
Planica
|
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši sladoled 5.1.2009 22:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Skoraj vsi od Algide, razen pistacije. Potem seveda Haagen Dazs (izgovorimo "hanzel danzel") Potem McSunday s čokolado. In pa občasno Maxim.
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?