Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pri šestih tednih, ker se mi zdi, da pojesta ogromno - večji petkrat na dan po skoraj 180 ml, manjši pa šestkrat na dan po 140 ml. zanima me tudi, kdaj ste začele dodajati čaj in kakšnega. 
). Potem smo začeli dodajati aptamil in se je v enem tednu bogi revež zredil za 700g. P je rekla, naj ga malo zamotimo s čajem. Sem mu ga pa itak že dajala od prvega tedna.
... jaz imam tudi doma 6 tednov staro pupo, ki je bila pa v bušiju sama pa je imela ob rojstvu komaj 2370g. No pa še en teden nazaj je lepo 5-6x na dan pojedla za obrok do 120ml AM (mojega mleka ni), zdaj pa že par dni protestira in naenkrat spije le okoli 60-90ml, potem bi pa čez par minut še in spije še kakih 30ml in potem čez par minut spet ... tak da se včasih hraniva tudi po 45 minut po par ml ... ne vem kaj ji je to?