tatam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Sama se s to dilemo nisem nikoli ukvarjala ne po starem, ne po novem zakonu, je bila pa zdaj, januarja, kolegica teden dni ob leto in pol stari hčerki (ki ni več dojena) v bolnišnici v Ljubljani in JE dobila bolniški dopust. Kaj in koliko je pa plačala, pa ne vem. Ja,ampak verjetno od svojega zdravnika,pediater ti ne da!Ko sem bla jaz s sinom v bolnici mi je tudi moja zdravnica napisala bolniško zame Zdaj pa naj uredijo še tisto, da oče ne dobi nege, če je mati na porodniški. Ravnokar ima starejši gripo, doma pa je dojenček star 7 mesecev, ki naj bi bil ločen od njega. Ker sem sama z njima, poskušam pojasnit bolnemu otroku, ki me prosi in joka, da se cartam in sem z njim, zakaj moram biti v drugi sobi z dojenčkom, da ne zboli še on......Z veseljem bi zdaj povabila na obisk tistega, ki se je to pravilo zmislil . Imam štiri otroke,pa smo lani zboleli vsi z drisko in bruhanjem.Sama sem bla na porodniški,saj sta bla dvojčka stara komaj 8 mesecev.In takrat in edino takrat je pediatrinja napisala bolniško tudi za moža.Je rekla,da s štiri pa res ne morem obvladat .Drugače pa sem bla sama za vse,če so slučajno skup zboleli
|