|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali bo dovolj folne kisline? 12.1.2009 22:57:57
|
|
|
|
CUKRČEK
|
A se ti ne zdi tole mal preveč vsega skupaj??
|
|
|
RE: Ali bo dovolj folne kisline? 12.1.2009 23:02:30
|
|
|
|
frutka_
|
Ti po mojem kar švicaš od vitaminov. Dovolj je.
|
|
|
|
|
RE: Ali bo dovolj folne kisline? 12.1.2009 23:16:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Resno me zanima, če je dovolj, ker ni povsod folne kisline in me skrbi, da je ne bo premalo?
|
|
|
|
|
RE: Ali bo dovolj folne kisline? 12.1.2009 23:24:11
|
|
|
|
taška30
|
http://www.krka.si/si/otc/izdelki/tifol/ Poglej koliko je folne v Tifolu, potem pa seštej iz vseh teh tvojih vitaminskih dodatkov, pa boš izvedela. No, zdaj sem malo bolj pogledala: v Evitolu ni folne, v kapsulah Omega-3 najbrž tudi ne, v apikompleksu pa tudi zanemarljivo, če sploh, 200ng iz "lasnih vitaminov" je pa čist premalo oz. nič. Moj nasvet: kupi Tifol!
< Sporočilo je popravil taška30 -- 12.1.2009 23:30:01 >
|
|
|
|
|
RE: Ali bo dovolj folne kisline? 12.1.2009 23:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
to me je zanimalo - hvala taška, da si se potrudila in mi priskočila na pomoč ne pa kot ostale tepke, ki niso resne
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
zasebno varstvomarta82Ali potrebujete oz. bi se odločile za organizirano zasebno varstvo otrok v Mb (v za otroke prilagojenih prostorih, največ 6 otrok na eno varuhinjo, zdrava prehrana, vodene dejavnosti,...)?da, izbrala bi takšno varstvo (
29%)

takšno varstvo bi izbrala, če ne bi bila cena previsoka (
38%)

ne, otroka imam v vrtcu (
24%)

ne, imamo varstvo na domu (
1%)

ne, otroka varuje babica (
8%)
Število vseh glasov: 125Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!