|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hormoni - kateri dan v ciklusu 2.2.2009 7:43:40
|
|
|
|
Vitaebella
|
Suzi, je vseeno. Jaz sem šla dvakrat različno, enkrat zjutraj in enkrat po službi, pa je bilo vse ok.
|
|
|
|
|
RE: hormoni - kateri dan v ciklusu 2.2.2009 7:47:11
|
|
|
|
Vitaebella
|
Suzi, oprosti, nisem ok prebrala...meni so rekli, da dam kri za prolaktin in FSH enkrat od drugega do petega dne menstruacije. Najboljši je 3. dan (citiram dr. Reša).
|
|
|
|
|
RE: hormoni - kateri dan v ciklusu 2.2.2009 7:51:50
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella Suzi, oprosti, nisem ok prebrala...meni so rekli, da dam kri za prolaktin in FSH enkrat od drugega do petega dne menstruacije. Najboljši je 3. dan (citiram dr. Reša). Točno tako. Med 2-5 dnem, najbolje 3 dan.
|
|
|
|
|
RE: hormoni - kateri dan v ciklusu 2.2.2009 8:11:19
|
|
|
|
miska73
|
Na GK naročijo od 3-6 dne ciklusa. Merijo pa LH, FSH in prolaktin.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtrok in sidro v isti materniciTa mama se je za podvezovanje jajcevodov odločila pri 28 letih, saj je pred tem trikrat zanosila kljub uporabi kontracep...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.