Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
metla Swivel Sweeper G2 -top shop 3.2.2009 13:42:12
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Najprej naj povem, da se top shopa nič kaj rada ne poslužujem, ampak tale metla, mi je pa padla v oči. Doma imamo dve čmrli, ena se bo kmalu začela plaziti, seveda pa je na tleh konstantno prašna svinjarija. Seslca se mi vedno ne da priklapljat in vlečt iz omare, mnogokrat imam čas pospravit ko onidve spita...skratka, tale metla se mi zdi nekako idealna, ker z našo viledo ni šans da vse poberemo, prahu imamo mi res za izvoz-nabere se nam v 2 dneh, lahko včeraj sesam, pa so naslednji dan že kosmi prahu pod sedežno Prosim za kakršnokoli mnenje, ker zadev, ki nam stojijo v omari imamo že tako absolutno preveč še link- http://www.topshop.si/swivel_sweeper_g2-71781-953-pc.html?irp=2
|
|
RE: metla Swivel Sweeper G2 -top shop 3.2.2009 13:59:40
|
|
|
|
taška30
|
Jaz jo imam. Sem zadovoljna oz. bom rekla zelo zadovoljna (sploh glede na to, da sem tudi jaz zadržana do Top shop izdelkov). Torej, imam parkirano v kuhinji v kotu in jo uporabljam vsaj 1x na dan, ker je res praktična. Sploh je nad njo navdušena moja 3,5 letnica (pa tudi tamala 1,5 leta že sesa z njo) - je lahka, okretna, ravno prav za otroke. AMPAK! Ta metla je bolj za delčke, smetke (drobtine, corn fleksi...), manj za prah (če misliš tiste "bavcke" prahu ki se vozijo sem in tja po parketu. Saj jih posesa, ampak dost manj učinkovito kot sesalec. Tako da samo za prah ti jaz to ne priporočam, sesalec je le sesalec. Pa bog ne daj da po nesreči potegneš kakšno vrvico (vezalko in podobno), ker čist zatrokira in navije noter, da komaj spraviš ven. Meni je fajn no, za po kuhinji okoli pulta in pod mizo, manj pa za prah, tista posodica je tako majhna, da se takoj zabaše s prahom.
|
|
|
|
RE: metla Swivel Sweeper G2 -top shop 3.2.2009 14:08:15
|
|
|
|
taška30
|
Jaz imam tud staro verzijo, pa nič ne pade/razpade. Pa sta tamali dve vse prej kot nežni z njim. Isti je ko prvi dan, le dost bolj usran. Tale Elektroluksov je pa lep ja , pa drag tudi.
|
|
|
|
RE: metla Swivel Sweeper G2 -top shop 3.2.2009 14:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Drag? Kolk je pa una plastika v top šopu? Veš iz tega ne pade nič. Not gre kila dlak mačjih(recimo), pobere ves prah, z unim ročnim lahko čist na hitr okol stolov, po mizi, po pultu posesaš. Prah lahko z ročnim sesaš. Iz tepiha volnenga potegne dlake ven(ta iz top šopa jih še povohal ni). Sesaš lahko z njim pol ure, pa skoz isto vleče. Garancijo imaš nanj. Kaj se zgodi z unim iz top šopa če sesaš lase dolge pa raj ne bom. K sm se celo popoldne ****la da sm jih porezala k so se okol unih krtač ogabnih zavili.
|
|
|
|
RE: metla Swivel Sweeper G2 -top shop 3.2.2009 15:24:52
|
|
|
|
taška30
|
Ja, v bistvu ima brisačkarca čist prav. Tole za prah in kakšne dlage v tepihu (na parketu bi še šlo) definitivno ni - mislim tako kot nadomestek sesalca. No way. Saj sem ti že povedala, uporaben je za male trde smetke, se mi zdi, da tudi v reklami kaže le sesanje delcev. Meni je fajn, ker sem se navadla na njega, po kuhinji drobtine posesat. Pa tamale ga z lahkoto uporabljajo in se zabavajo. Res razmisli za kaj ga rabiš. Za prah ni dobra izbira.
|
|
|
|
RE: metla Swivel Sweeper G2 -top shop 3.2.2009 19:41:39
|
|
|
|
Alfabeta
|
V bistvu ima vsaka od mojih predhodnic po svoje prav. Jaz jo tudi imam, ampak samo za posesati okoli mize ko moja škrata jesta in je drobtin na tleh, da bi komot nahranili enega velikega pujsa. Meni je kot nadomestek omela, za po parketu, na tepihu pa samo tiste tavelike kose pobere, od drobtin naprej. Je pa res, da če sesaš kake piškotke, zelo radi padejo ven če malo preveč potreseš Sicer pa jaz sem jo kupila za to kar jo rabim in mi je povsem dovolj. Ampak zadnje čase pa vseeno raje sesalec privlečem ker je "tu mač" drobiža po tleh.
|
|
|
|
RE: metla Swivel Sweeper G2 -top shop 3.2.2009 21:47:50
|
|
|
|
aniram
|
tudi jaz jo imam in se popolnoma strinjam s taško30.
|
|
|
|
RE: metla Swivel Sweeper G2 -top shop 3.2.2009 22:48:22
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
hvala za mnenja, mi bodo še kako prav prišla...moram razmisliti... brisačkarica tale Elektrolux mi je sicer všeč, ampak nekaj podobnega imam od Miele-ja, nek art model, pa z njim ne pridem pod kavč, je blazno štorast in zelo glasen...(in nam stoji v garaži), imamo tud Elektroluxa s turbo krtačo-z istimi problemi, kot jih opisuješ brisačkarica za to metlo, tko da vem kako težko je to zadevo spucat...ma sej vem, da neke čarobne zadeve ne morem dobit... mal se bila optimist, da je nekaj čist preprostega in tihega, ampak si želim zadevo najbolj za prah, za drobtine in to že imam akumulatorski sesalček od Hooverja-je kar dober, samo zadnje čase se mu kar hitro baterija sprazne in hitro opeša...kako je pa s tem Elektroluksom brisačkarica- zdrži dolgo? ...bo dobrodošlo še kakšno mnenje...
|
|
RE: metla Swivel Sweeper G2 -top shop 4.2.2009 10:41:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Baterija zdrži nekje pol ure. Glasen je pa tolk k ta iz top šopa. Sicer reklamirajo da je tih...ma.... Aja....pod kavč pa pridem(z mal akrobatskega znanja )
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.