|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvet
25.4.2005 13:56:02   
raja
Prosim za nasvet!

Skrbi me za prijateljico...pa naj vam najprej opišem njeno zgodbo. Prijateljica je s svojim fantom že 5 let,potem,ko sta se spoznala sta se kmalu tudi preselila skupaj,od takrat tudi nista preveč pazila na kontracepcijo, zadnje tri leta pa ne uporabljata nobene zaščite več. Tu pa nastane velik problem, prijateljica v vsem tem času še ni zanosila. Pred kakšnim letom je bila pri ginekologu, ki ni ugotovil, kakšnih nepravilnosti, dal pa ji je napotnico za spermiogram. Njen fant pa o tem noče nič slišati, noče na noben pregled.

Vem, da si prijateljica močno želi :duda:, a o tem noče govoriti. Rada bi ji pomagala, ji dala kakšen nasvet pa sploh ne vem kako naj pristopim.

Ali mislite, da je sploh prav, da se vmešavam:zmeden:?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nasvet
25.4.2005 14:04:36   
baguSka
Ne. Nej se zmenta sama. Nasveti niso potrebni, če fant ni za :zmeden:

To je samo moje mnenje..:rozica:

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nasvet
26.4.2005 6:51:06   
naja78
mislim,da je to stvar dogovora med njima,poznam tak primer.ko bo fant dovolj "zrel"za to,bo šel.
obstajajo taki fantje,ki mislijo da je z njimi vse v najlepšem redu in da kao on pa nima problemov s tem.pa ravno to je lahko.
svetujem ti,da naj gre ta prijateljica vsaj na hsg,da bo tako vedela pri čem je,potem naj pa ....nevem poskuša čakati,če si bodo gospoda premislila in mu to tudi povedala da je z njo vse ok,če seveda bo.

nevem,naj povedo še druge.
jaz mislim,da če jo ima fant rad,bo enkrat že šel.
če pa ne želi nikoli iti,mislim,da je to nezrelost oz.ne vem no preveč samozavesten tip,ki misli da ima on vse ok,tudi drugače.

sorči nakladanju.naj ga ne sili.

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nasvet
26.4.2005 8:39:26   
girly
ja, to je sigurno njuna odločitev in nikakor se ne sme v to mešati nekdo tretji. mogoče bi bilo dobro, da se prijateljica pogovori s fantom in ugotovi, zakaj pregled odklanja.ali si sploh želi otrok??? če si jih želi in si jih želi z njo, potem bo enkrat šel na pregled,ampak silit se ga pa ne da.ampak to se morata onadva zmenit, poleg tega pa naj prijateljica razmisli kako je z njuno zvezo, če fant ni pripravljen iti niti na pregled.ali želi biti v taki zvezi, kjer s fantom nimata skupnih interesov in pričakovanj?odločitev je vsekakor njena...

želim jima pa veliko sreče in medsebojnega razumevanja

LP,girly

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nasvet
26.4.2005 14:21:04   
raja
Hvala vsem za odgovor, se bom probala ne vmešavati oziroma nekako pogovoriti s prijateljico, ker vem, da ji je zelo hudo.

:rozica::rozica::rozica::rozica:


(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?