Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: posteljnina na risane junake 23.2.2009 20:57:07
|
|
|
|
lukec
|
Lahko te samo potolažim, da jo prodajajo tud za 39,99.
|
|
RE: posteljnina na risane junake 23.2.2009 21:03:05
|
|
|
|
Aja32
|
Tiste dražje so skoraj vedno 100% bombaž... Tale Fifi je 50 bombaž, 50 poliester... Mogoče je v tem štos...
|
|
|
|
RE: posteljnina na risane junake 23.2.2009 21:35:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ma kaj vem, meni 30€ ni tako težko dati za posteljnino Če kupiš tako za 15€ definitivno ni 100% bombaž (kar je zame 1. pogoj pri posteljnini), hkrati se pa po nekaj pranjih ali oguli in strga ali pa zmucka.
|
|
|
|
RE: posteljnina na risane junake 23.2.2009 22:42:24
|
|
|
|
juniorka
|
Jaz sem jo našemu kupila tu za 10 funtov- 11 eurov
|
|
|
|
RE: posteljnina na risane junake 24.2.2009 7:53:30
|
|
|
|
honey
|
Ja, mislim, da se najbolj splača kupovat na e-bayu take stvari. Preverjeno
|
|
RE: posteljnina na risane junake 24.2.2009 8:10:54
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ma kaj vem, meni 30€ ni tako težko dati za posteljnino Če kupiš tako za 15€ definitivno ni 100% bombaž (kar je zame 1. pogoj pri posteljnini), hkrati se pa po nekaj pranjih ali oguli in strga ali pa zmucka. Ne? Si stoprocentna? V Ikei dobiš tudi za 2,99€ po komadu posteljnine čisti bombaž. Drugače pa imaš takšne ali drugačne motive od Nodijev, do M Mihe, Carsov, Roaryev itd, na ebayu pd 5,99funta dalje in je tudi v veliki večini čisti bombaž.
|
|
|
|
RE: posteljnina na risane junake 24.2.2009 9:06:56
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ma kaj vem, meni 30€ ni tako težko dati za posteljnino Če kupiš tako za 15€ definitivno ni 100% bombaž (kar je zame 1. pogoj pri posteljnini), hkrati se pa po nekaj pranjih ali oguli in strga ali pa zmucka. Ne? Si stoprocentna? V Ikei dobiš tudi za 2,99€ po komadu posteljnine čisti bombaž. Drugače pa imaš takšne ali drugačne motive od Nodijev, do M Mihe, Carsov, Roaryev itd, na ebayu pd 5,99funta dalje in je tudi v veliki večini čisti bombaž. Koliko pa potem pride s poštnino vred?
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtrok ne potrebuje milijon aktivnostiDr. Rajović pravi, da otrok ne more tri ure preživeti pred ekranom in se razvijati na ravni, ki je pričakovana za njegov...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Pranje ritke.
пеперутка16
Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?