Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa je minilo od prvega izcedka d... 18.3.2009 8:37:45
|
|
|
|
Mikica
|
1.SS - zjutraj rjav izcedek, zvečer močno krvavenje. 2.SS - najprej rjav izcedek, čez eno uro močna krvavitev.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je minilo od prvega izcedka d... 18.3.2009 8:42:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Prvič sem po malem krvavela en teden (vmes sem imela 2 UZ, takrat je bil plod še živ), potem se je ulilo ko pr norcih. Drugič se je pa kr ulilo, zgledalo je kot normalna M.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je minilo od prvega izcedka d... 18.3.2009 9:52:04
|
|
|
|
MAŠKA
|
Od prvega suma na krvavitev (bila je res minimalna) do abrazije je minilo le 3 ure. Pri drugem ss sem začela takoj krvaveti konkretno in sem takoj vedela, da je konec.
|
|
RE: Koliko časa je minilo od prvega izcedka d... 18.3.2009 11:16:11
|
|
|
|
kepica
|
Pri prvem ss sploh nisem krvavela in če ne bi imela kontrolnega UZ v 8. tednu, sploh ne bi vedela, da je plod odmrl. Takoj so me poslali na čiščenje. Pri drugem ss sem imela rjave izcedke že od samega začetka-od zamude M, ki so trajali 4 tedne. Res so bili minimalni rjavi izcedki, četrti teden pa se je začel izcedek jačati in počasi je prehajal že v krvavega. V enem dnevu se je spremenil v hudo krvavitev s krči. Šla sem na UZ, kjer so samo še potrdili, da ploda ni več in so me samo še poslali na dodatno čiščenje.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je minilo od prvega izcedka d... 18.3.2009 13:51:40
|
|
|
|
janapan
|
od rjavega izcedka do močne krvavitve nekaj ur
|
|
|
|
RE: Koliko časa je minilo od prvega izcedka d... 18.3.2009 16:38:19
|
|
|
|
mića
|
pozdravljene jaz sem imela pa v nedeljo zjutraj malo rjavega izcedka potem pa nič do četrtka ponoči ko sem ob 1 vstala da grem na wc se je pa samo vlilo kot potem sem pa krvavela do 13 ure ko sem sla na abrazijo potem pa sem imela malo krvavega izcedka sele v sredo in cetrtek in to je bilo vse nisem sploh krvavela tako kot so v bolnici rekli da bom ampak počutim se pa ok kolikor se pać lahko v tej situaciji
|
|
|
|
RE: Koliko časa je minilo od prvega izcedka d... 18.3.2009 20:50:19
|
|
|
|
čebelca2
|
1. sem po malem 14dni, potem je pa začelo tečt iz mene, veliko krvi in sluzi... drugič sem krvavela 14 dni predn so mi abrazijo nardil zaradi odmrtja ploda...
|
|
|
|
RE: Koliko časa je minilo od prvega izcedka d... 30.3.2009 22:35:21
|
|
|
|
grahek85
|
Zdravo! Sicer malo pozno, ampak mogoče bo kdo še kdaj tole bral. Prvi dan sem po kosilu, se pravi zgodaj popoldne, opazila nekaj svetlo rdeče sluzi na WC papirju, se blazno zasekirala in odšla na gin. urgenco. Tam so me pogledali in rekli, da je prezgodaj, da bi se kaj videlo in da tako ni kaj storiti oz. ne morem vplivati, če je tako namenjeno (HB za te besede!). Zvečer je bilo že toliko sveže krvi na hlačkah, da sem imela moker občutek (kot začetek ), potem čez noč nič, zjutraj pa pravi vodomet z grozno močnimi krči. Vidim, da niti ni pravila oz. so zgodbe precej različne.... Upam, da se je pri tebi vse dobro izteklo
|
|
|
|
RE: Koliko časa je minilo od prvega izcedka d... 30.3.2009 23:53:27
|
|
|
|
tinncyka
|
2dni rjavo-rdeč izcedek čez 2 dni močna krvavitev (hujša kot med ) SS v 7t nosečnosti nato čiščenje
|
|
|
|
RE: Koliko časa je minilo od prvega izcedka d... 7.4.2009 22:23:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej krvavitev kot pri M, potem v bolnici injekcije spasmex, krvavitve so nehale, vse je bilo OK. Ko bi mogla biti odpuščena domov, pa sem dobila krče (brez krvi) in čez 3 ure je bilo vsega konec. Torej, od začetka krvavitve do žalostnega konca je minilo 35 ur. Nosečnost je trajala 16 tednov.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je minilo od prvega izcedka d... 4.5.2009 14:18:02
|
|
|
|
jagnje
|
Imela sem že več SS zapored. Izcedki so se mi pojavljali različno: od nekaj dni do nekaj tednov. Prvič sem imela mrtev plod v sebi več kot en mesec, ne da bi to sploh vedela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.