Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je rojena 2 tedna prej.a je to lahko razlog da ne podere kupček?po niti enem obroku
..pa lahko jo nosim 3 ure..samo 2 krat je in to v posteljici...imate nasvet?ker jo potem zvija ko ga ne podere...že vnaprej hvala za nasvete

, k si še mislt ne morte-k da bi kakšnega starčka poslušala
. Sem nekje prebrala, da eni dojenčki sploh nikol ne podirajo kupčkov, pa če jih ne zvija ni to nič narobe. Če mojo zvija ji dam kapljice antiflat, kupljene v avstriji, takoj pomagajo. Tko da se ni treba sekirat, vem pa kako je...
zaleti mleko?mene je moja prestrašila..en čas ni mogla do zraka...je samo požirala-tako je zveneloin ni dihala..sem jo obrnila na trebuh in jo malo po hrbtu nežno udarjala..a se lahko tako zaduši??
...sem mogoče preveč panična..ko pride ura hranjenja me je že strah da ji nebi zaletelo ker vleče kot da ni nikoli jedla