|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ... 24.3.2009 13:59:13
|
|
|
|
majalina
|
počakaj...
|
|
|
|
|
RE: ... 24.3.2009 14:07:55
|
|
|
|
ursa30
|
jaz bi ga na tvojem mestu naredila, da ne bi bila v dvomu..
|
|
|
|
|
RE: ... 24.3.2009 14:24:49
|
|
|
|
sakuL
|
ja sej mi ni težko počakat... sam tko, k nevem kdaj bi bilo pametno test delat, k ti zamuja 1 dan, več dni, 1 teden...? kaj pomeni špikanje desno spodaj, to me bega?
|
|
|
RE: ... 24.3.2009 14:26:37
|
|
|
|
Luni
|
Jaz sem ga naredila tisti dan, ko bi morala priti M, pa je ni bilo.....
|
|
RE: ... 24.3.2009 14:32:59
|
|
|
|
ursa30
|
če imaš redno , ti test pokaže en dan po zaostanku..
|
|
|
|
|
RE: ... 24.3.2009 19:47:29
|
|
|
|
sestrca
|
Ti kar opravi test!
|
|
|
|
|
RE: ... 25.3.2009 11:43:24
|
|
|
|
majalina
|
in? kaj novega?
|
|
|
|
|
RE: ... 25.4.2009 2:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL ja sej mi ni težko počakat... sam tko, k nevem kdaj bi bilo pametno test delat, k ti zamuja 1 dan, več dni, 1 teden...? kaj pomeni špikanje desno spodaj, to me bega? to mene tud bega - me isto špika tam doli!!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
mleko baby love BIOtina202Punčka ima probleme z prebavo, tudi po mleku ki je prav za odvajanje nekaka.
Za to mleko pa slišim same pohvale.
Zanima me vaše mnenje:
(Res najlepša hvala za odgovor in vesela bom kakšnega komentarja)že prej nismo imeli problemov z prebavo in tako je tudi ostalo po jemanju tega mleka (
72%)

prebava se je izboljšala (
11%)

prebava se je poslabšala (
3%)

prebava je ostala ista- dobra (
8%)

prebava je ostala ista- slaba (
6%)
Število vseh glasov: 36Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!