Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 31.3.2009 12:59:00
|
|
|
|
knedli
|
Poglej pod Adrio, letališče tega nima.
|
|
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 31.3.2009 13:08:02
|
|
|
|
hrchy
|
jp, jaz... to ma Adria v okviru svoje letalske sole, kontaktiraj gospoda: Dare Jarc, 041 632 475 ali dare.jarc@adria.si
|
|
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 31.3.2009 13:11:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, super!! Jaz pa sem bila prepričana, da ne bom nikoli našla. Hvala punce!!! hrchy in kako je bilo tvojemu všeč?? Daj malo povej.. Se splača?
|
|
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 31.3.2009 14:06:13
|
|
|
|
Ribica **
|
Pa cena?
|
|
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 31.3.2009 14:09:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jaoooo, to tud mene zanima...moj ima 4.6. RD, pa bi mu res rada podarila nekaj takega....sem mislila skok s padalom v tandemu, sam tole se mi zdi boljsa ideja....malo okvornih infrmacij glede cene,pa postopka bi lepo prosila...
|
|
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 31.3.2009 14:09:15
|
|
|
|
hrchy
|
ja mojemu je bilo ful fino, je delal lupinge in vse... skoda se mu je zdelo samo, da mu niso malo bolj teorije razlozili, za kaj je kaksen knof - ni tako kot v avtosoli, kjer imas najprej CPP - tukaj te dajo kar takoj na prvo voznjo poglej: http://24ur.com/novice/gospodarstvo/adria-kupila-simulator-letenja.html
|
|
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 31.3.2009 14:10:16
|
|
|
|
hrchy
|
cena je bila pa 40 al 50 eur, ce se prav spomnim
|
|
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 31.3.2009 15:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy cena je bila pa 40 al 50 eur, ce se prav spomnim a bejž? to pa ni veliko.
|
|
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 31.3.2009 18:05:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ja mojemu je bilo ful fino, je delal lupinge in vse... skoda se mu je zdelo samo, da mu niso malo bolj teorije razlozili, za kaj je kaksen knof - ni tako kot v avtosoli, kjer imas najprej CPP - tukaj te dajo kar takoj na prvo voznjo Tole si je pa za zapomnit :).
|
|
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 1.4.2009 0:19:16
|
|
|
|
sanja nk.
|
ja zelo dobra ideja za darila...
|
|
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 1.4.2009 10:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kako pa je potem znal letet če mu niso nič razložil? Te kar posadijo noter in vozi miško?
|
|
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 1.4.2009 10:51:59
|
|
|
|
hrchy
|
neeeeeeeeee, sej ta gospod je skoz zraven, pa pove, kaj moras delat... :)
|
|
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 1.4.2009 13:30:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, ok, hvala. Me je blo že strah, da bo res kam poletel.
|
|
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 1.4.2009 18:23:17
|
|
|
|
ta.nja
|
Svetovna ideja
|
|
|
RE: darilo - letališče Brnik 6.4.2009 10:59:23
|
|
|
|
Ribica **
|
Moj je ze cist navdusen in bi takoj sel. Nisem mogla bit tih, pa sem mu kar povedala, ce ga zanima. Pa ma RD sele julija
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?