Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mnenja o vrtcih v občini Celje 22.4.2009 14:07:20
|
|
|
|
Gordana-3
|
mi hodimo v vrtec zarja, v enoto iskrica na lavi. v vrtec hodimo ze 4. leto, ta druga pupa 2. leto in smo zelo zadovoljni. druge vrtce ne poznam, ampak za zarjo nisem slisala pripomb.
|
|
|
|
RE: Mnenja o vrtcih v občini Celje 22.4.2009 14:12:36
|
|
|
|
samantha_ce
|
Gordana-3 hvala za odg. :) Ravno za vrtec Zarja me najbolj zanima, saj stanujem v neposredni bližini enote vrtca Zarja in bi ga najraje dala tja, če pa je kateri drugi vrtec "bolj priznan", potem pa mi ne bo problem malega tudi kam dlje zapeljat...
|
|
RE: Mnenja o vrtcih v občini Celje 22.4.2009 16:25:25
|
|
|
|
timoteja
|
Pozdravljena. Ker lani novembra v našem kraju nismo dobili prostora v vrtcu, smo jo vozili v vrtec Luna na Plavi laguni v Celju, v jasli k vzg.Klavdiji in pomočnici Andreji, in sta bili SUPER SUPER , tudi vrtec super kar se tiče prehrane, nege, skratka, res iskreno jim hvala za vse.
|
|
|
|
RE: Mnenja o vrtcih v občini Celje 23.4.2009 9:23:13
|
|
|
|
Jančika_
|
Naša dva sta v Zarji, enota Ringa raja, smo super zadovoljni. Nisem pa za noben celjski vrtec slišala nič slabega, same pohvale.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?