Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, sploh pa ta občutek ... ne vem, jst sem drugič in tretjič takoj vedla da sem. pač se mal drugače počutiš (verjetno pa nimajo vse tega občutka). možno je da si ga prehitro delala. men je 13. dan po O pokazal + CB, prijateljici pa komaj 20. dan. sploh pa če ne veš kdaj si imela O je še tolk težje določit. v navodilih za teste piše, da ga narediš vsak drugi dan - če ti je npr 1. pokazal - ti pa si zihr da je nekaj na tem, ga čez dva dni ponoviš. jst sm 3 nardila, preden je +pokazal
, potem pa upam da se ne bo vsipalo, ker imam že kar precej izkušenj z ss.
delava že 4 leta...Nič bova držali pesti ena za drugo mogoče pa skočiva kasneje k januarkam...Delala sem CB...
...
verjetno morala dobiti nekje med 27. 4. in 1. 5.. Prvi FS sem delala 26., drugega pa 29. in ta je bil že pozitiven. Res pa da zeloooo na rahlo. Ko sem delala CB mi je morala torej zamujati par dni, kake 4, recimo.
Se da lepo palčke primerjat med sabo. Po drugi strani je pa res, kar sem prebrala nekje tukaj na RR - CB je dober zato, ker zaznava vrednosti hCG nad 50 mlE/ml, kar je res 100% nosečnost. Drugi testi zaznavajo tudi že manjše vrednosti (npr. babycheck tudi že 10mlE/ml, se mi zdi), potem je pa večja možnost za razočaranja. Za bodoče mamice je zadeva torej prej slaba kot dobra. Je pa fina za medicino - včasih so mislili, da se s SS konča vsaka deseta nosečnost, zdaj so pa ugotovili, da že skoraj vsaka druga. Ker jih pač več odkrijemo. To je pa tudi svojstvena tolažba za vse nas, ki smo to doživele. Da ni to nič zelo nenavadnega.