Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 11:42:31
|
|
|
|
lemavrica
|
V našem vrtcu je vzgojiteljica napisala obvestilo da naj namažemo otroke, jaz ga mažem, uporabljam pa Dr.Hauschka faktor 30.
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 11:42:33
|
|
|
|
Aja32
|
Jaz sem jih danes prvič... Drugače pa to kar prakticiram...
|
|
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 11:48:13
|
|
|
|
ksenjak
|
Jaz ju ne mažem, je pa vzgojiteljica ravno prejšnji teden rekla, da jih one namažejo. Vsaj pri mlajši hčeri v jaslih. Pri sinu, ki pa je v 3. oddelku pa mislim, da jih ne mažejo. lp
|
|
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 12:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas smo starši za vsakega otroka prinesli v vrtec kremo in jih namažejo, ko gredo na sprehod, ko so zunaj na igrišču, še ko jo pridem iskat, jo namažejo za tistih 50 m do avta .
|
|
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 12:20:44
|
|
|
|
diva 4
|
Ja.Faktor - majmanj 30
|
|
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 12:38:29
|
|
|
|
Tisana
|
Ker jo peljemo zgodaj zjutraj in ker pred 10 uro ne gredo ven, je valjda zjutraj ne mažemo. Ne vem, zakaj bi otroka mazala, če se pa nahaja v prostoru. Pred odhodom na sprehod oz. na igrišče, pa jih namažejo vzgojiteljice. V ta namen smo morali starši prinesti zaščitne kreme. Tako kot jih pozimi 14 oblečejo kot medvede, tako jim tudi ni problem jih poleti namazati z zaščitno kremo in jim dati na glavo kape s šiltom oz. klobuke.
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 13:07:24
|
|
|
|
ksenija12
|
dobro vprašanje...bom danes vprašala v vrtcu, jaz ju sicer do sedaj nisem mazala, ker so do 11. ure dopoldan sigurno že noter..jima pa dam kape za na glavo.
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 13:09:45
|
|
|
|
ksenija12
|
imamo pa faktor 30
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 13:24:30
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz bom tudi danes vprašala. Sem pa že sama razmišljala, da jo bom kar namazala, preden gre v vrtec.
|
|
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 14:01:22
|
|
|
|
nuala
|
Nic ne mazem. Ker ven hodijo celo leto, pa so lepo porjaveli in nikoli opeceni. Pa igrisce imajo poleti v senci.
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 17:32:11
|
|
|
|
mayci
|
Jaz ga ne namažem, imamo kremo v vrtcu in potem vzgojiteljice namažemo vse otroke preden gremo ven...
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 19:38:47
|
|
|
|
pety78
|
Ker jo peljemo zgodaj zjutraj in ker pred 10 uro ne gredo ven, je valjda zjutraj ne mažemo. Ne vem, zakaj bi otroka mazala, če se pa nahaja v prostoru. Moram preverit, kako je pri naših vzgojiteljicah. Drugače ga pa jaz namažem s faktorjem 50 in mislim, da bi do 11. 30 ure že moral mal držat.
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 20:09:06
|
|
|
|
Dashenka
|
Ne, ne mažemo. Lahko sicer, da jih vzgojiteljica namaže, vendar se mi to ne zdi potrebno.
|
|
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 20:17:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 ...zjutraj, preden gredo v vrtec? Ne. Ker predvidevam, da vzgojiteljice res nimajo časa vseh mazati. Med deseto in dvanajsto oz. pol dvanajsto uro, ko so zunaj je pa sonce že dovolj močno. So v senci, jih vzgojiteljice ves čas opozarjajo. Res pa imajo na igrišču ogromno sence Koliko močan faktor pa uporabljate? Mimogrede: poznate projekt "Varno s soncem"? V našem vrtcu ga prakticirajo
|
|
|
|
RE: Ali jih namažete z zaščitno kremo... 25.5.2009 21:00:31
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, namažemo, imamo faktor 30. Pa kapico na glavo.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 22:49:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?