Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sva se odločila, da bi počasi pa mogoče imela kakšnega
. Zdaj 2 meseca nisva uporabljala zaščite. Res pa je, da nisem bila čisto nič obremenjena, kdaj bo, če bo. In me je zdaj ta + čisto šokiral. Po pravici povedano sem bila prepričana, da bom imela probleme z zanositvijo...ker takrat s prejšnjim po tolikem času ni bilo uspeha. In še probleme sem imela z M...po prenehanju s kt...je po par mesecev ni bilo. Zdaj se je sicer tudi premaknila za par dni vsak mesec...tako da sem po izračunih ta test delala konkretno prehitro. Pričakovala sem jo nekje čez 3 dni.
najbolj bolijo ob strani. Nonstop hodim lulat. Slabo sem spala 2 noči zdaj. Slabo se počutim, nasplošno. Sem mislila, da od te vročine. Ampak zgleda ni sam od tega. Ful sem razdražljiva. V bistvu pa sem se odločila za test zato, ker sem bila zdaj že nekaj časa na ločevalni dieti...trebuh pa vedno večji, namesto vedno manjši

bi ga tudi rada presenetila pa še nimam ideje kako - sicer še imam nekaj časa, ker sva se odločila, da začneva čez kake 3 mesece delat na tem, da še bar zadnji letnik dokončam, če že ne diplomiram, ker se ne moreva učakati.