Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika 21.6.2009 19:49:20
|
|
|
|
Lunka
|
V Limoniju imajo
|
|
|
|
RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika 21.6.2009 19:55:53
|
|
|
|
Klemy82
|
No, tam pa res še nisem bila. Hvala, Lunka. A v centru Lj je še Limonijeva drogerija al se morm lih do btcja fijakat? ( Imam namreč grozen odpor do šoping centrov zadnje čase. Mi kar slabo rata če morm it... )
|
|
RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika 21.6.2009 19:57:19
|
|
|
|
Felicita
|
je ja, na stritarjevi (?) blizu maistrata.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika 21.6.2009 20:12:15
|
|
|
|
Klemy82
|
Ja, ja, vem kje misliš Felicita. Hvala. grem v akcijo jutri...
|
|
RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika 21.6.2009 21:13:26
|
|
|
|
tajtaja
|
Lahko še zame kupiš, mi je glih pudra zmanjkalo .
|
|
RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika 21.6.2009 21:24:32
|
|
|
|
Klemy82
|
..hmmm... kako se pa obnesejo njihovi pudri? Tudi to sem hotela malo pofirbcat it, ker zdaj imam ene testerčke od njih za šminko pa so mi super in grem kupit. Jaz imam grozne probleme sploh najdit en puder, da mi je odtenek kul-ne pretemen in ne presvetel, da izgledam še huj kot brez njega ...pa da je obstojen in da po možnosti še kaj prekrije in ne izsuši kože. Te razne Jade in Manhattan variante so mi čist in ne kupim čist nič več. Ker ta uhinohsplohnajnaj puder, ki so mi ga uturile babe v Muellerju je izpod kritike in bi najraje nazaj nesla. Koža se mi sredi dneva začne kar svaljkat dol... pa sem rekla, da imam suho in občutljivo kožo!!
|
|
RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika 22.6.2009 7:59:35
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 ..hmmm... kako se pa obnesejo njihovi pudri? Tudi to sem hotela malo pofirbcat it, ker zdaj imam ene testerčke od njih za šminko pa so mi super in grem kupit. Jaz imam grozne probleme sploh najdit en puder, da mi je odtenek kul-ne pretemen in ne presvetel, da izgledam še huj kot brez njega ...pa da je obstojen in da po možnosti še kaj prekrije in ne izsuši kože. Te razne Jade in Manhattan variante so mi čist in ne kupim čist nič več. Ker ta uhinohsplohnajnaj puder, ki so mi ga uturile babe v Muellerju je izpod kritike in bi najraje nazaj nesla. Koža se mi sredi dneva začne kar svaljkat dol... pa sem rekla, da imam suho in občutljivo kožo!! Pa zakaj ne izbrati naravnega pudra? Npr. Dr. Hauschka... glih tako dober kot "umetni" oz. še boljši in cena je tudi glih tam, če ne še ceneje... Jaz sem iz Biotherma in Lancastra prešaltala na to in nimam pripomb... Pa še koža mi je hvaležna in denarnica tud
|
 | Stran: [1] |
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?