rija
|
Saba, če bi se jaz trudila samo pol leta, bi bila izjemno srečna. Če pa se trudiš svojih 12 let, pa težko berem take poste! In če bom nerodno "prdnila" bom pač nekoliko bolj zaskrbljena! Kot sem rekla: keri paše delat, naj dela, keri pa ne, pa se naj znajde po svoje. Ampak samo banalni primer: nosečnice, ki nekaj dobijo od države vam grejo vnos, pa ravno vam, ki ste tudi same noseče? Ravno danes sem imela razgovore z kandidati za novo delovno mesto, pa se nobenemu ne ljubi iti delat, ker ga država krasno podpira! A ti pa vam ne grejo v nos? Tudi te plačujemo mi. Pa Romi: nekateri nič ne delajo, ker dobijo čez 200.000 sit na mesec za otroške doklade. A ti pa vamne grejo v nos? Pa še so primeri, ki stanejo državo in seveda nas veliko več, kot pa nekaj nosečnic, ki so na bolniški! Samo škoda, da ne vidite dlje kot od svojega nosu! Ja, prav ima tista, ki je napisala, da je nekomu stopila na žulj. Meni vsekakor grejo taki posti na živce! Ah ja, mogoče pa ste samo same navoščljive, ker niste na bolniški? No, je bil samo preblisk.... Pa brez zamere: če bo moje stanje tako, ki bo zahtevalo, da sem na bolniški celo nosečnost BOM! Bom imela še celo življenje čas delati, noseča bom pa verjetno samo enkrat!
|