|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj skuhati za naslednji dan?
22.7.2009 13:16:03   
Bam Bam
Torej, kaj ve skuhate za naslednji dan, da jed samo še pogrejete ali dokončate, ko pridete iz službe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj skuhati za naslednji dan?
22.7.2009 13:17:39   
Anonimen
Zrezke, čufte, filane paprike, golaž, zelje, omako za špagete, juho, ma cel kup stvari se da narediti.

(odgovor članu Bam Bam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj skuhati za naslednji dan?
22.7.2009 13:23:11   
Bam Bam
Ankica, hvala za ideje, samo kaj, ko je s čufti, filanimi paprikami, golažem že prejšnji dan toooliiiko dela oz. priprava vzame veliko čaa. Pa se mi v teh poletnih dneh ne da 2 uri za štedilnikom stat in gret stanovanje. Zelje je za pozimi super stvar, ja...

Še kakšna bolj "quick" varianta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj skuhati za naslednji dan?
22.7.2009 13:37:47   
Erdbeere
še malo idej: pasulj, jota, paprikaš (pa skušah potem samo še široke rezance ali makarone) več pa tud jaz ne vem več, tud jaz rabim kakšno idejo 

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj skuhati za naslednji dan?
22.7.2009 13:43:57   
Anonimen
Pizzo,ze vse tipi top na pekacu postavis v hladilnik,drug dan samo speces.
Najlazje je pa kak golaz,ricet,segedin,pasulj...saj samo skupaj vrzes,pa se samo kuha.Se bolj enostavno.....zvecer k telefonu postavis meni od hallo pizze,drug dan pa samo poklicesuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj skuhati za naslednji dan?
22.7.2009 16:01:30   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Se bolj enostavno.....zvecer k telefonu postavis meni od hallo pizze,drug dan pa samo poklicesuser posted image


dobra! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj skuhati za naslednji dan?
22.7.2009 19:31:10   
azik
Bograč,ričet user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj skuhati za naslednji dan?
22.7.2009 22:51:50   
Anonimen
Quick varianti, ki ju narediš isti dan, ni potrebno prejšni dan kuhat.

- Pečen piščanec v porovi omaki z njoki. Piščanca narežem na koščke, popečem na olivnem olju in solim, njoke skuham, porovo omako pa naredim tako, da por očistim in narežem na kolobarje, na hitro popražim na olivnem olju, dodam en strok česna, solim, popram, zalijem z mlekom in na nizkem ognju kuham pbl. 10 minut, odstavim, zmiksam s paličnim, po potrebi zgostim in dodam žlico kisle smetane. Preprosto in dobro, če omaka ostane, jo zmrznem in je za naslednjič.

- Piščanca zrežem na koščke in popražim do zlate barve, solim. Na olivnem olju prepražim zelenjavo, narezano na koščke: bučke, korenček, papriko, paradižnik, solim, popram in dodam nasesekljan peteršilj. Zraven paše kus-kus, riž ali široki rezanci.

Za oboje potrebuješ 20 minut.

Za to vročino paše tudi kakšna testeninska solata, filane paprike in podobno pa vedno delam v velikih količinah, da imam potem za 4 obroke.

(odgovor članu azik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj skuhati za naslednji dan?
22.7.2009 22:58:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Quick varianti, ki ju narediš isti dan, ni potrebno prejšni dan kuhat.

- Pečen piščanec v porovi omaki z njoki. Piščanca narežem na koščke, popečem na olivnem olju in solim, njoke skuham, porovo omako pa naredim tako, da por očistim in narežem na kolobarje, na hitro popražim na olivnem olju, dodam en strok česna, solim, popram, zalijem z mlekom in na nizkem ognju kuham pbl. 10 minut, odstavim, zmiksam s paličnim, po potrebi zgostim in dodam žlico kisle smetane. Preprosto in dobro, če omaka ostane, jo zmrznem in je za naslednjič.

- Piščanca zrežem na koščke in popražim do zlate barve, solim. Na olivnem olju prepražim zelenjavo, narezano na koščke: bučke, korenček, papriko, paradižnik, solim, popram in dodam nasesekljan peteršilj. Zraven paše kus-kus, riž ali široki rezanci.

Za oboje potrebuješ 20 minut.

Za to vročino paše tudi kakšna testeninska solata, filane paprike in podobno pa vedno delam v velikih količinah, da imam potem za 4 obroke.


Meni se zdi se hitreje,krompirjeva solata+polpeti,puranji z gobami,smetano+pire,spinaca+pire...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





"Strašne" jedi za dojenčke in otroke
Spet je tukaj noč čarovnic, zato smo pripravili zdrave ideje pošastnega izgleda in dobrega okusa za uvajanje goste hrane...
Recept: Medena tiramisu krema
Med je lahko odličen pomočnik v boju s prehladi, kašljem, virozami in drugimi pogostimi otroškimi boleznimi. Več o zdrav...




Minus koliko kg po porodu
Božička09

Koliko kilogramov ste bile lažje po odhodu iz porodnišnice?

3-4kg (22%)

5-6kg (25%)

7-8kg (24%)

9-10kg (17%)

11kg ali več (13%)


Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!