Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
Moja dva sta stara 2inpol in pa 9mesecev. Komaj čakam da pridemo iz tega ven ker se mi že rola. Pa nisem stara, spljoh, pač tako je.
in moram reči, da glede na to, da je prvi star 4,5 let in zelo samostojen, ne čutim neke hude obremenitve ker imam dva. Ker sem ob porodu dopolnila 37 let sem imela tudi omogočeno amniocentezo, s katero smo ovrgli kromosomske nepravilnosti. Je pa tudi mene moja G malo dražila, da če hočemo še enega naj pohitimo, ampak bolj zaradi mojega visokega pritiska (nevarnost preklampsije) in PCO kot zaradi starosti. Poznam pa tudi srečni mamici pri 40-ih in 42-ih letih. Za obe prvi otrok.
teoretično pisem.
Ginekologi bo najraj videli, da bi rojevale vse stare okol 25 let. Jst sm prvega imela pri 25. letih, drugega pri 28. letih in tretjega pri 31. letih. Za tazadnjega me je že prepričevala naj res grem na nuhalno svetlino (sem tudi šla) - zaradi starosti - "zdej so tuki že leta" - moj je bil kr mal jezen