Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Koliko časa načrtno reče mama ne vem, včasih se mi zdi da mama govori kar tako, ko se pogovarja z igračami pa sama s sabo, včasih (npr. če me ne vidi) pa kliče mama dokler ne pridem k njej oz. če kaj delam pride do mene in reče mama.  Danes npr. sva bili pri varuški in ko sem prišla do nje (pustila sem jo samo 20 min) je začela govoriti mama in šla k meni. Predvidevam da je to načrtno. Stara bo pa 16 m septembra.
  Koliko časa načrtno reče mama ne vem, včasih se mi zdi da mama govori kar tako, ko se pogovarja z igračami pa sama s sabo, včasih (npr. če me ne vidi) pa kliče mama dokler ne pridem k njej oz. če kaj delam pride do mene in reče mama.  Danes npr. sva bili pri varuški in ko sem prišla do nje (pustila sem jo samo 20 min) je začela govoriti mama in šla k meni. Predvidevam da je to načrtno. Stara bo pa 16 m septembra. 
			 , mama malo prej. drugi pri letu in pol
 , mama malo prej. drugi pri letu in pol  
   , tako da sem sedaj striktno samo mamica.
 , tako da sem sedaj striktno samo mamica.