Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voda iz pipe - kako jo "stekleničite... 21.8.2009 0:16:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Dva bidona
|
|
|
|
RE: Voda iz pipe - kako jo "stekleničite... 21.8.2009 7:56:50
|
|
|
|
t5t6
|
Pa saj je tudi to že dovolj eko. Jaz vsake toliko kupim eno 1,5 l in 0,5 litersko plastenko in vanjo natakam vodo in jo prenašam naokrog dokler se kje ne izgubi ali pa je že ful znucana, vmes jo seveda operem.
|
|
|
|
RE: Voda iz pipe - kako jo "stekleničite... 21.8.2009 8:53:57
|
|
|
|
Sonrisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Dva bidona Se že vidim - natovorjena kot mula. t5t6, vidim, da isto prakticirava.
|
|
|
|
RE: Voda iz pipe - kako jo "stekleničite... 21.8.2009 11:21:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: t5t6 Pa saj je tudi to že dovolj eko. Jaz vsake toliko kupim eno 1,5 l in 0,5 litersko plastenko in vanjo natakam vodo in jo prenašam naokrog dokler se kje ne izgubi ali pa je že ful znucana, vmes jo seveda operem. Isto.
|
|
|
|
RE: Voda iz pipe - kako jo "stekleničite... 30.8.2009 8:27:20
|
|
|
|
moci
|
sem ravno zadnjič brala, da se iz plastenke, ki jo večkrat uporabimo še bolj izloča ena zadeva, ki je strupena. naj bi uporabljali bidon, ja. najmanj škodljiivo, pa eko tudi. sicer ga tudi jaz še nimam.
|
|
|
|
RE: Voda iz pipe - kako jo "stekleničite... 30.8.2009 10:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci sem ravno zadnjič brala, da se iz plastenke, ki jo večkrat uporabimo še bolj izloča ena zadeva, ki je strupena. Kje si pa tp brala? Me zanima, kaksna je logika, da se strup izloca v stiku z zrakom.
|
|
|
|
RE: Voda iz pipe - kako jo "stekleničite... 30.8.2009 10:32:34
|
|
|
|
Felicita
|
Mič II sej veš kaj jest pravim... hvala bogu za internet kakorkoli, jest tut uporabljam plastenki, v službi mam pa tamalo steklenico (0,75 od radenske). plastenke uporabljam dokler ne začnejo smrdet oz. se začne nabirat svinjarija tam pri zamašku, steklenice pa še nisem menjala (torej 3 mesce).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Voda iz pipe - kako jo "stekleničite... 31.8.2009 16:26:56
|
|
|
|
moci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: moci sem ravno zadnjič brala, da se iz plastenke, ki jo večkrat uporabimo še bolj izloča ena zadeva, ki je strupena. Kje si pa tp brala? Me zanima, kaksna je logika, da se strup izloca v stiku z zrakom. v jani je ena rubrika
|
|
|
|
RE: Voda iz pipe - kako jo "stekleničite... 31.8.2009 16:27:41
|
|
|
|
moci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita Mič II sej veš kaj jest pravim... hvala bogu za internet vsak dela kot misli, da je najbolj prav, ane?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Znižano plačilo vrtcaStroški plačila vrtca so lahko zelo visoki in marsikateri starš si jih ne more privoščiti, zato je še kako dobrodošla po...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.