Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sem jo nesla v posteljo in se trdno odločila, da je ne bom več mučila s tem zbujanjem. Problem je ker res spi ko top, z njo lahk delaš kar hočeš, pa se ne zbudi. 
...me je pa bilo malo strah, ker ima to leto letovanje v vrtcu in je precej občuljiva na kritiko oz.je precej stroga do sebe..
Pa saj včasih si mislim, da pač bo že nehala, ko bo čas. Spet drugič me pa jezi, ker že tko porabmo ogromno plenic, ker mamo še dveletna dvojčka. In menda ne bosta onadva nehala prej lilat, kot ta velika.
! Če bi vedela, da se da tako enostavno rešiti lulanje v posteljo, bi jo že prej peljala k zdravniku, saj je bila zelo žalostna zaradi tega. Njen bratec je bil že zdavnaj suh, čeprav je dve leti in pol mlajši od nje. Če je hotela kje prespati ji je bilo že nerodno, ko je kdo prespal pri nas, sem ji morala v kopalnici na skrivaj dati gor pleničko. Sedaj pa je težav konec in smo vsi prav veseli!