Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 7:59:54
|
|
|
|
lukec
|
Mi gremo v arboretum. Sicer pa naš je še v vrtcu, tko da si počitnice lahko vzamemo kadar hočemo, za mene je pa poletje še dokler bo tak "ta prav" sonček. Upam celo še na kak vikend na morju ...
|
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 8:30:13
|
|
|
|
moci
|
mi smo povabljeni na kosilo in prijavljeni v arboretum, ampak je mala zvečer zakuhala. zdaj je pa ok. bomo počakali, kakšne plane ima
|
|
|
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 8:31:22
|
|
|
|
Ribica **
|
Mi gremo v septembru se na pocitnice, jaz imam pocitnice se do oktobra, tamal od mojga je pa tudi se v vrtcu letos .. tako da ni panike. Imamo se cel mesec uzivanja Sicer pa danes praznujemo rojstni dan od malega.
|
|
|
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 9:54:11
|
|
|
|
vika1
|
Mi smo pa na morju,pa čeprav je danes oblačno,nič za to......uživamo
|
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 10:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem pa na okoliske travnike in gozdove. Septembra pa spet akcija
|
|
|
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 11:19:31
|
|
|
|
Klemy82
|
Jst sm pa v eni kučici na robu civilizacije. :) In ker je glavni kuhar skuhal neverjetno večerjo, namesto po hribih okoli, skačem do wcja pa nazaj. Hvala bogu vsaj simobil vleče pa se lahk na net priklopim. :D
|
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 13:11:35
|
|
|
|
mojamura
|
jaz jo preživljam, nedeljo namreč, doma skoraj cel dan za štedilnikom. ker bom mojemu glavo odšraufala, ker sta z mojim očetom izgonila neznano kam, jaz pa ju s kosilom čakam
|
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 17:04:15
|
|
|
|
lukec
|
Prišli iz arboretuma in smo navdušeni!
|
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 19:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa se po 12 letih s 1. septembrom vračam v oziroma pred šolske klopi, tako da je današnja nedelja nekaj posebnega. Prejšnja leta smo z družino septembra hodili na morje, letos pa... Letos v šolo jaz, drugo leto pa še naša deklica.
|
|
|
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 22:22:36
|
|
|
|
Meggi
|
No, nam je ratalo da smo prvič z otroci prišli do Volčjega potoka in tam zares užival. Mega narva, super vreme in še igrarije za otroke. Družin pa na enem mestu- kot jih še nisn menda vidla. A ja in izkazal se je RR in ugodna cena.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Plavalne kapepetruskaAli v bazenu vaš otrok uporablja plavalno kapo?Da (
10%)

Ne (
88%)

Samo pozimi (
2%)
Število vseh glasov: 59Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!