Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bellevue wellness center 2.10.2009 12:07:54
|
|
|
|
Nika v službi
|
A to misliš Bellevue na Pohorju? Če je ta, je krasen - hotel, wellness, savne. Prava oaza miru, romantike. Midva z možem sva nedavno gor preživela podaljšan vikend (4 dni) in je bilo izjemno!
|
|
RE: Bellevue wellness center 4.10.2009 23:42:39
|
|
|
|
srša
|
Ja ne Pohorju. Malo sem že obupala, da dobim kakšen odgovor. Imajo kakšne paketa za dva; kopel, masaže. Midva bi šla gor za par ur, ne bi prespala, ker sva iz MB., bi pa se vseeno šla malo razvajat .
|
|
|
|
RE: Bellevue wellness center 5.10.2009 8:56:17
|
|
|
|
Arwenko
|
Meni je Bolfenk zraven ful bolj všeč kot Bellvue....jaz bi Bolfenk priporočala.
|
|
|
|
RE: Bellevue wellness center 5.10.2009 13:31:19
|
|
|
|
Nika v službi
|
No, vidiš, meni pa Bolfenk sploh ne potegne. Pa še za malo se mi zdi, da si hotelski gost (h. Bolfenk, da ne bo pomote), pa moraš vstop v wellness plačat! Halo!?! Torej, jaz ti Bellevue lahko samo priporočam, o paketih pa si preberi na njihovi spletni strani, saj imajo kar nekaj stvari.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDružinski izlet na Koreno nad HorjulomHrib Koreno nad Horjulom, ki ga imenujejo tudi Korena je ravno dovolj visok hrib, da se nanj lahko vzpne marsikatera dru...
Pariz, vive la France!V večernih urah smo se spravili v avto. Otroka in jaz obdani z blazinami in odejicami, mož pa z zalogo Red bulla in čoko...
Zadnje s foruma
Steklenička.
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.