|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj me čaka
12.9.2009 22:35:16   
tinas
Pozdravljene,

čaka me postopek umetne oploditve, a ne zaradi neplodnosti. gre za predimplantacijsko genetsko diganostiko. na kratko: z možem sva prenašalca genetske bolezni in ker sem pred kratkim morala prekiniti nosečnost, ker je bil otroček bolan, sva se odločila za to varjanto. v bistvu gre za umetno oploditev, kot pri neplodnih parih, vendar s to razliko, da se oplojena jajčeca pred ustavitvijo v maternico pregledajo in se ustavi le zdrave zarodke. ker pa ja postopek čisto enak kot pri neplodnih parih, me zanima nekaj stvari. zdaj sva opravila prvi razgovor na genetiki, zdaj pa morava opraviti še vse preglede, ki so zahtevani za postopek umetne oploditve in sicer jaz moram na pregled k dr. Tomaževiču, oba morava k psihologu, mož pa mora še na spermiogram in k andrologu. zanima me kaj naj pričakujem na teh pregledih? predvsem me zanima pri Tomaževiču, pa kaj naju bo psiholog spraševal in kako je pri andrologu.

hvala za pomoč
lp
t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj me čaka
14.9.2009 8:30:32   
Anonimen
Za psihologa ne vem, androlog bo pregledal rezultate spermiograma, pretipal moda, se pogovoril s partnerjem o možnih težavah, Tomaževič pa bo pregledal vajine izvide, vama pojasnil stvari.. Skratka, nič posebnega.user posted image

(odgovor članu tinas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj me čaka
14.9.2009 12:41:07   
tinas
o, hvala suzi.

torej pri Tomaževiču ne gre za ginekološki pregled, temveč greva oba na razgovor, da nama razloži postopek?

še eno vprašanje: kaj po novem ženskam mlajšim od 35 let ustavijo le en zarodek? meni so na genetiki rekli, da mi bodo ustavili 2...

hvala, lp
t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj me čaka
15.9.2009 19:00:48   
srcolinka
tinas

koliko zarodkov vtsavijo je odvisno od tega kakšne kakovosti so zarodki oz. predhodne diagnostike,ki si jih ti imela zaradi genetske nepravilnosti. Tko da, če so ti rekli da bodo vstavili 2, potem bodo tako tudi naredili. Za št. vstavljenih zarodkov se odloči ginekolog, ki opravi ET (embrionalni transfer).

veliko sreče, držim pesti
lp

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?