Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mogoče pa mi kdo lahko pomaga 27.9.2009 19:22:40
|
|
|
|
spps
|
a tu si gledala? LINK
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2009 19:27:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: mogoče pa mi kdo lahko pomaga 27.9.2009 19:27:37
|
|
|
|
tanjusi
|
a tu si gledala? LINK _______ ja nič kaj pametnega .
|
|
|
RE: mogoče pa mi kdo lahko pomaga 27.9.2009 21:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanjusi,sam približno povej,od kod si???Če ni prevelika skrivnost,takole javno,drgač pa lahk tud na zs
|
|
|
|
|
RE: mogoče pa mi kdo lahko pomaga 27.9.2009 21:21:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Novi Fiat 500 pa ni ok?
|
|
|
|
|
RE: mogoče pa mi kdo lahko pomaga 28.9.2009 7:10:55
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjusi,sam približno povej,od kod si???Če ni prevelika skrivnost,takole javno,drgač pa lahk tud na zsuser posted image okolica Koroške
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?