Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. šla sem na službeno pot v tujino. Odšla sem v nedeljo ob 16h, prišla pa v sredo ob 19.30. Zanima me, kako se to obračuna,predvsem dejstvo, da sem bila 3x24ur plus 3,5 ure. Torej dobim 3 dnevnice (sorazmerno z obroki), kako se pa 3,5 ure obračuna? Ker zakon namreč tega ne določa. Mi gredo vsaj ure v dobro? A kjra kaj ve?

.
.....ne, samo me je zanimalo kako se to dela, ker vem da se nič ne izplačuje, nisem pa vedela, kao se pol to realno rešuje. včasih so nam kr neke ure talali, je pa tudi res da so nas sleparili, ker so nam dnevnice šteli šele od "prestopa meje" (karkoli že to je), za ostalo so nam pa dali plus ure. pol pa je ena govorila da nič ne dobiš. vprašala sem pa zato, ker ne zaupam našemu računovodstvu, ker se ni sposoben sklicevat na zakone, ampak maksimalno na to, kar jim je nekdo (pomožnosti direktorica izpred 5-10 let) ukazala, da morajo delat
. v glavnem, hvala za infote.