|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: SMUČANJE (Avstrija, Italija) 16.2.2010 13:09:47
|
|
|
|
andreja32
|
Hi, hi...jaz sem pa samo zato, da ti povem glede pečice, laufala na net...če bi vedela da si tam, bi te že našla
|
|
|
|
|
RE: SMUČANJE (Avstrija, Italija) 16.2.2010 13:28:58
|
|
|
|
Hope2
|
Mi smo tudi bili za 5 oseb, v apartmajih tik ob bazenu, smo gledali direkt v bazen. Posode malo morje, tudi veliki lonci in velike sklede. Jaz sem edino pogrešala zmrzovalnik . Sva z malčkom pregledala vse pse, pa samojeda nisva videla . Dobro ste se skrili. Tudi na bazenu ni bilo nobenga slovenca , edino en dan sva naletela na eno familijo z 2 fantoma. Še dobro, da si me opozorila, da bomo naslednjič malo bolj pozorni, kam nas bodo fliknili.
|
|
|
|
|
RE: SMUČANJE (Avstrija, Italija) 16.2.2010 14:47:59
|
|
|
|
andreja32
|
mi smo imeli apartma čisto v zadnji vrsti, za Muro....pa lep pogled na smučišče.V bazen smo hodili ponavadi zvečer okoli 7 ure.....mož in mlajša hčerka pa tudi dopoldne..a na spoznavnem večeru niste bili??...v soboto zvečer pred recepcijo...
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOddih v Campsite & Holiday Resort MedvejaV zavetju med Jadranskim morjem in zelenimi pobočji Učke se razprostira Campsite & Holiday Resort Medveja. Ena tistih de...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?пеперутка16Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.Da. (
0%)

Ne. (
80%)

Kakor kdaj. (
20%)

Ko se prehladim. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!