Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
televizija-noro zanimivo 12.6.2005 20:30:02
|
|
|
|
Mina1
|
Ja, ni najbolj zdravo in tako, ampak tudi jaz sem tale TV prakticirala pri prvem, edino tako sem ga lahko zamotila, da sem kaj postorila, sedaj drugi piškotek, ki je star 3 mesece, pa že meče pogled na TV. pa-pa Mina1
|
|
|
|
|
televizija-noro zanimivo 12.6.2005 21:34:17
|
|
|
|
špelica
|
Naš je star 8 mesecev, pa je TV še vedno zakon, od samega štarta, ko se mu je vid izboljšal, verjetno okrog tretjega meseca !Pa mu ne dovolim gledat, ampak ko je prižgana gre kar sam tja, se vsede 1 meter pred ekran in gleda, karkoli pač je, od poročil do reklam...
|
|
|
|
|
televizija-noro zanimivo 12.6.2005 22:09:31
|
|
|
|
Wahoo RR
|
tud naša...3 mesece ma...pa je tv zakon... mal ji že pustim, pol jo pa zamotim...
|
|
|
|
|
televizija-noro zanimivo 12.6.2005 22:40:08
|
|
|
|
KSENIJAJ
|
Zgleda, da je to vsem ful zanimivo. jaz sem od začetka ful komplicirala,... Zdej po pol leta, se pa več tolk ne sekiram, če malo poškili k tv-ju. Ko ga hranim mu jo celo prižgem, ker drugače ne poje skoraj nič,... lp, k.
|
|
|
|
|
televizija-noro zanimivo 13.6.2005 7:00:15
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Res so jim TV ekrani zanimivi. V zimskem času in njenih prvih mesecih sva tudi midve imeli takšne težave. Sedaj se pa raje s knjigo, igračo ali sprehodom okoli hiše zamotiva, kot pa s televizorjem. Tako, da ga prižgemo šele ob poročilih, ko gre Kristina spati. :muca:
|
|
|
|
|
televizija-noro zanimivo 13.6.2005 8:25:08
|
|
|
|
marjanaR
|
Tudi za našo petmesečno :duda:je televizija super zanimiva. Sicer pa sem brala, da televizija ni ravno najboljša stvar za majne očke, ker baje slika prehitro "laufa" in posledično povzroča motnje koncentracije pri otročku.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
PolitikAdminSi želiš, da tvoj otrok, ko odraste, postane politik? da (
14%)

ne (
70%)

ne vem (
2%)

mi je vseeno (
15%)
Število vseh glasov: 115Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!