|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izkušnje z - lulčki pomoč 16.10.2009 19:32:01
|
|
|
|
sye
|
hvala ti ledenaa, si me potolažila. Zakaj mi tega niso tako obrazložili, pa ne bi bilo nepotrebne panike. Hvala.
|
|
|
|
|
RE: izkušnje z - lulčki pomoč 17.10.2009 9:10:37
|
|
|
|
ljupka
|
Men so tud rekli da je cajt se bo že kožca dala dol!Enim operirajo pri 3 letih!Moj ni imel tako hudo,ampak so čakal da se zgodi čudež.Zdaj je star 6 let in ga pelem dvakrat na teden,da mu zdravnica namaže z eno kremo,mu noter natre pod kožco,to bo eno 10x pol mu bo pa dol potegnila,se pa lepo otpira,tako,da mislim da bo! Sem pa mnenja ,bolje prej ,kakor pozneje!
|
|
|
|
|
RE: izkušnje z - lulčki pomoč 17.10.2009 21:54:00
|
|
|
|
sye
|
ja danes ima pa še živo rdeče vse, ker sem včeraj mal preveč verjetno potegnila, ko sem gledala kaj je. Pa večkrat mu razpoka kožica do krvi.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.