Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: znamke,znamke......;) 18.10.2009 22:46:18
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Raho Edino, kjer ne morem brzdati svojih nakupovalnih nagonov je, pri otroških cotah. Če moram dati v Benettonu za svojo majico 20 € mi je to full dosti in 5x premislim, če jo res potrebujem, če moram dati toliko za majico za kateregakoli od otrok, mi je to normalno . crapola, a ti si ista? matr, se pa skoraj sliši kot dve shabby mame s posh froci mateyka....brez zamere....ampak mislim, da raho ne sežeš niti do gležnjev...
|
|
RE: znamke,znamke......;) 19.10.2009 0:15:02
|
|
|
|
mateyka
|
zdaj pa ne razumem to dokolensko primerjavo - a je ona tolk velika, tolk shabby ali sem jaz tolk bolj, da ni za govort, ali ona več za otroške cujnce zmeče? se pa ne primerjam z njo, itak. ne vem od kje ti to. mislim, saj je ne poznam.. samo ta del je pa isti - otroške cujnce sindrom
|
|
|
|
RE: znamke,znamke......;) 19.10.2009 5:07:54
|
|
|
|
babylove
|
Pri nas se v redu obnese Redskins in NafNaf, pri teh dveh sem res zadovoljna s kvaliteto. Desigual ne poznam, ostalih omenjenih znamk nimamo toliko kosov, da bi lahko o kvaliteti sodila. G-star, C. Klein ipd je pa toliko ponaredkov s tržnice, da niti slučajno ne bi kupila česa takega.
|
|
|
|
RE: znamke,znamke......;) 20.10.2009 20:02:42
|
|
|
|
kaya2007
|
kupujem tudi firme..in moram priznati, da pri teh firmah, ki so po tanovem tako drage in včasih niso bile (danza, deha, guess...) kvaliteta res ni primerna ceni. še zdaleč ne. sem pa zadovoljna s kvaliteto cavallija, D&G, Diorja in podobnih znamk...Armani kakor kdaj. sem pa res presenečena na koliko dragih znamk naletim v nekaterih trgovinah, pa so to neke **** znamke sem zadnjič v italiji prijela nek spodnji del trenerke za tamalo, nič posebnega, pa je bila čez 200€ haloooo
|
|
|
|
RE: znamke,znamke......;) 20.10.2009 20:03:40
|
|
|
|
kaya2007
|
aja, še to..pri torbicah in čevljih se pa kar pona razlika v kvaliteti, vsaj večinoma.
|
|
|
|
RE: znamke,znamke......;) 13.11.2009 17:02:50
|
|
|
|
Felicita
|
no, ko smo pr znamkah: http://www.zurnal24.si/slovenija/ne-boj-mesarsko-klanje-149095 kdaj torej začnejo te čevlje pri nas prodajat, ker v članku se bere kot da ju3? reklam pa nikjer...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: znamke,znamke......;) 13.11.2009 22:44:10
|
|
|
|
ANJA5
|
Tako je, jutri v City parku (LJ) začnejo z kolekcijo Jimmy Choo. Sigurno bo VELIKA gužva. Na H&M-ovi Slo web strani imaš že celo kolekcijo... s cenami vred..ki pa so kar dobre... Prijeten šoping in lep pozdrav Anja
|
|
|
|
RE: znamke,znamke......;) 13.11.2009 22:48:31
|
|
|
|
ANJA5
|
Evo nekaj za shabby mame s posh froci :) www.kidscouture-eu.com Lp,Anja
|
|
|
|
RE: znamke,znamke......;) 13.11.2009 23:48:42
|
|
|
|
* Mateja *
|
mi proračun nikoli ni prenesel takih zneskov za nakup cunj ... če bi mi bi si pa privošla kej od desiguala!!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.