Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

, sva počakala nekje 3-4 mesece (mi je predlagal moj G). Vendar na žalost kljub temu da sva čakala, sva sedaj na umetni. Pa ne zaradi tabletk - jaz sem čisto vredu, vendar je moj slab. 
 , ker sicer tvegam da se endometrioza ponovi... Mogoče pa začni piti krvomočnico in jo pij od konca menstruacije pa do ovulacije... menda debeli sluznico... 

in zanosila čeprav sva mislila počakat do decembra nama je uspelo prej bila sva zelo vesela šla sem na 1 pregled kjer je bilo vse v redu tako da sem 2 z veseljem čakala da vidim mojo pikico a na žalost je bila vrečka prazna. V tistem trenutku se mi je sesul svet. Ginekolog v bolnici je rekel da so možnosti zaradi tablet saj se jajčece ne namesti prav ali pa da je bil fantek pa ga moje telo ni sprejelo. Tako, da priporočam počakat vsaj 3 mesece.Jaz sedaj tudi čakam da grejo 3