Pia73
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Tudi jaz sem danes tekla 10-ko in sem tako ponosna nase, da se bom razpočila vsak čas. Če bi mi kdo pred dvema mesecema rekel, da bom tekla na Lj.maratonu, bi se mu v faco smejala. Cel lajf sem sovražila tek in se mu izogibala kolikor se je dalo (recimo v OŠ so mi bili razni krosi in Coperjevi testi hujš kot nočna mora), no potem me je pa pred kratkim nekaj presvetlilo (kriza srednjih let menda ), ene par nas se nas je prijavilo skupaj iz službe, sem začela iz čiste nule in tekla 1-2x na teden kake 2 meseca in evo me danes! Sicer rezultat ni lih bogvekaj, 1 ura in 2 minutki, ampak kar se mene tiče, sem zmagala na celi črti. Premagala samo sebe. Ti si pa res fenomen; pomeni, da si trenirala max. cca 15x, prej sovražila tek in sedaj dosegla zelo dober rezultat. Ti se pa moraš malo bolj poglobiti v to, ker si res dobra. Moja kolegica teče že precej časa, je zelo dobra tudi v konkurenci pa je bila zadnjič full vesela, ko je zmogla maraton na 10 km pod 1 uro. Sama na maraton nisem šla. Čeprav že pol leta redno tečem, ne vem če lahko pretečem več ko 5 km,... očitno vsi nismo naravni talenti,..pa jaz sem v OŠ imela zelo rada tek, potem pa od takrat žal nisem nič naredila na to temo,... Je pa res, da jaz nikoli ne tečem več kot 5 km.