Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in ker vem, da je to ogromna zadeva, mi prosim predlagate kak plan, ker se bojim, da mi bo v 2h skliznil z Gospodarca
In pol bom jest prstjena in bo kreg... Nočem pa it s kolegico, sej nam z njo opremljala in živela 
Jaz pa vsa tle znervirana kako mi gre pr mojmu to na živce da neku oblubi pol pa tega ne naredi. A pol so vsi naši taki
Moj tudi zdej že dve leti oblubla, da ko bomo pa v nakupovanju stanovanja, takrat bova pa res šla. In kaj se zgodi. Smo v nakupovanju stanovanja. Mu povam da je sejem. On ok. Pol čez pol ure rečam, a grem po karte k so v predprodaji cnej...pa on...ma ne. Kdo je reku da greva!?!?!? Za znort. No meni je tudi brezzveze it sama. Razn tvoj predlog melanija je dobr. Da mu dam ceu kup prospektov kar bo meni všeč
....
Pa mi je vedno lepo it, le po kakih treh urah ogledovanja mam pa ponavadi res že vsega dost.